Το νέο της βιβλίο «Μέχρι το τέλος του χρόνου» παρουσίασε η Γιώτα Παπαδημακοπούλου στο «Happy House» +video

Το καινούργιο της βιβλίο «Μέχρι το τέλος του χρόνου» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μάτι» παρουσίασε χτες το βράδυ η Γιώτα Παπαδημακοπούλου στην γειτονιά του βιβλίου, σε αυτήν του Βιβλιοπωλείου «Happy House».

Ο ιδιοκτήτης του Βιβλιοπωλείου καλοσώρισε την συγγραφέα και τον κόσμο λίγο πριν δώσει τον λόγο στην κα Κ.Κρητικού η οποία προλόγισε την συγγραφέα, με την οποία όπως ανέφερε «γνωριστήκαμε διαδικτυακώς, μα έχουμε γίνει καλές φίλες.». Όσο για το βιβλίο η κα Κρητικού ανέφερε ότι «όποιος γνωρίσει την Γιώτα θα αναγνωρίσει στοιχεία από τον χαρακτήρα της στο βιβλίο της».

Η γλυκιά Νάνσυ διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο, λίγα λεπτά πριν τον λόγο πάρει η συγγραφέας μας.

Άμεση, χαμογελαστή, με απλά και λίγα λόγια προσέγγισε τους φίλους του βιβλίου που παρευρέθηκαν στην βιβλιοπαρουσίαση. «Μέχρι το τέλος του χρόνου» το τέταρτο βιβλίο της, το οποίο εμπιστεύτηκε για ακόμα μιά φορά στις εκδόσεις «Μάτι».

Αρ.Χαριτάτου

 

 

Η Γιώτα Παπαδημακοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 όπου και ζει μέχρι σήμερα μαζί με το σύζυγό της. Είναι η δημιουργός και διαχειρίστρια του site «Το μεγαλείο των τεχνών», το οποίο, στην αρχική του μορφή, ψηφίστηκε ως το καλύτερο blog για το 2012. Αρθρογραφεί σε ποικίλα ηλεκτρονικά έντυπα, ανάμεσα στα οποία και το culturenow.gr, στο οποίο υπογράφει με την ιδιότητα της βιβλιοκριτικού. Παράλληλα, συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα αλλά και με πρακτορεία του εξωτερικού στο τμήμα αξιολόγησης βιβλίων προς έκδοση, ενώ απασχολείται και ως ραδιοφωνική παραγωγός.
Ζει και αναπνέει για τη Λογοτεχνία… και για το γιο της.