Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» 2018

Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη 17.00-22.00 & ΠΣΚ 10.30-22.00
Τελετή εγκαινίων: Πέμπτη 10 Μαΐου στις 19.00
Μετά την τελετή εγκαινίων θα ακολουθήσουν πολιτιστικά δρώμενα

Τρίτη χρονιά φέτος για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε μια διοργάνωση που στόχο της έχει την απόλυτη & ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της (με έμφαση στη λαϊκή παράδοση)
Στην Έκθεση, καλούμε να συμμετέχουν Περιφέρειες, Δήμοι & Επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα
για να αναδείξουν τα γαστρονομικά, πολιτιστικά & τουριστικά χαρακτηριστικά των περιοχών τους.
Με ιδιαίτερα στοιχεία όπως την Παραδοσιακή Γειτονιά μας, εμπορικές συναντήσεις, live
εκδηλώσεις μαγειρικής, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκθέσεις και όχι μόνο η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την απόλυτη πρόταση για όλους όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της Ελλάδας.

Κάθε χρόνο με επιρροές από έναν διαφορετικό τόπο της Ελλάδας και επιμέλεια αρχιτεκτονικής ομάδας, δημιουργούμε ένα θεατρικό σκηνικό στο οποίο φιλοξενούνται οι γαστρονομικές & πολιτιστικές δράσεις της Έκθεσης!

Στην Παραδοσιακή Γειτονιά
«Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιούνται:
• Live εκδηλώσεις μαγειρικής
• Εκδηλώσεις Γευσιγνωσίας
• Παρασκευή κοκτέιλ από ελληνικά αποστάγματα & προϊόντα.
• Κεράσματα
• Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Η Παραδοσιακή Γειτονιά μας, φιλοξενεί τον επισκέπτη και αποτελεί το μέρος όπου χτυπά η καρδιά της Ελλάδας για 4 ημέρες.
Το Οπωροπωλείο, το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ & η πλατεία του χωριού συνθέτουν το σκηνικό της Ελλάδας και σας περιμένουν και το 2018 ανανεωμένα.

Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η κουζίνα μας, η οποία βρίσκεται στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από την εξειδικευμένη ομάδα μας
αποκλειστικά και μόνο για την προβολή των δικών σας προϊόντων.
Τα ράφια του Παραδοσιακού μας Παντοπωλείου γεμίζουν με τα δικά σας προϊόντα τα οποία και προβάλλονται σε τηλεοπτικές εκπομπές, live συνδέσεις και χρησιμοποιούνται απευθείας από τους σεφ για την παρασκευή και παρουσίαση των συνταγών.
Η βασική ομάδα σεφ της Έκθεσης εμπλουτίζεται κάθε χρονιά με διάσημους σεφ οι οποίοι πραγματοποιούν συνταγές από όλες τις γευστικές πρωτεύουσες της Ελλάδας.

Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα βρείτε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι δεν έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές ελληνικές εκθέσεις, θα επικοινωνήσετε με εμπορικούς επισκέπτες από χώρες εκτός της Ευρώπης και θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή μαζί τους σε ένα εξαιρετικά αυθεντικά ελληνικό κλίμα, σε αυτό το κλίμα που και οι ίδιοι αναζητούν.

350x235

Περισσοτερα

  • Χαρτης
  • StreetView