Αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου Ληξουρίου- Παραλαβή της κληρονομιάς Γ.Βουτσινά

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου Ληξουρίου θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων και την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου και των ιδρυμάτων.

Σήμερα μετά από μεγάλες προσπάθειες που ξεκίνησαν από τη νομική υπηρεσία του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς και συνεχίστηκαν από το Δήμο Ληξουρίου , παραλάβαμε το διαμέρισμα που άφησε κληρονομιά ο Γεώργιος Βουτσινάς στην Κυψέλη όταν απεβίωσε το 1992 !!

Δυστυχώς τα προηγούμενα 30 χρόνια δεν είχαν γίνει οι νομικές ενέργειες για την αποδοχή της κληρονομιάς και την αξιοποίησή του.

Με συντονισμένες και διαρκείς ενέργειες καταφέραμε να επιλύσουμε τα όποια νομικά θέματα και σήμερα να είμαστε σε θέση να το αξιοποιήσουμε για το σκοπό που ο δωρητής το έδωσε στο Δήμο Ληξουρίου.

Ο όρος του δωρητή είναι στα διαμερίσματα να μένουν φοιτητές που προέρχονται από το Λύκειο Ληξουρίου και έχουν οικονομικά προβλήματα ώστε να διευκολυνθούν στις σπουδές τους.

Στη δωρεά περιλαμβάνονται δύο ακόμη διαμερίσματα στο Γουδί που έχουν πάρει το δρόμο της τακτοποίησης και σύντομα θα τα παραλάβει κι αυτά ο Δήμος για να εξυπηρετήσουν τον ίδιο σκοπό.

Γιώργος Κατσιβέλης

Δήμαρχος Ληξουρίου

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5778804805499164&set=pcb.5778805982165713

Δημοφιλή

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! 10 ημέρες πριν την κάλπη με κουβέντες ντόμπρες…

Ένα βήμα πριν την κάλπη, και επανέρχομαι. Για να αναλύσω, να υπενθυμίσω και να καταλήξω... Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων. Αφουγκράζομαι...

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ   Συμπολίτη, πήρα την πρωτοβουλία να σχεδιάσω ένα ερωτηματολόγιο που θα καταγράφει τα προβλήματα και τη προοπτική αντιμετώπισης τους για την...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 | Ανδρ. Γρηγορόπουλος “Ψήφισε Θετικά” video

Ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο https://www.facebook.com/paramotor.lixouri/videos/312468874767770 Συνδημότες και Συνδημότισσες, Για δεύτερη φορά μετά την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων