Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ληξουρίου με το νέο Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Εθιμοτυπική επίσκεψη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ληξουρίου με το νέο Διοικητή του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, κ. Μεσσάρη Φώτιο.

Στη συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο αλλά και γενικότερα θέματα υγείας.

Ο Δήμαρχος μετέφερε στο νέο Διοικητή την αγωνία όλης της Παλικής, σχετικά με την αναγκαιότητα της στελέχωσης του Νοσοκομείου με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό, την βιωσιμότητα του αλλά και τις ενέργειες και κινητοποιήσεις που έχουν γίνει για το θέμα αυτό.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο και μάλιστα ενημέρωσε τον νέο Διοικητή ότι στον προϋπολογισμό που πέρασε χθες από το ΔΣ υπάρχει κωδικός για την κάλυψη ενοικίου για όποιο γιατρό επιλέξει να έρθει να υπηρετήσει στο Ληξούρι, ως ενα επιπλέον κίνητρο.

Ο κύριος Μεσσάρης ανέφερε, οτι αφού ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα και σχηματίσει πλήρης άποψη, τότε θα επισκεφτεί εκ νέου το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς όλα τα θέματα.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων