Επαφές κλιμακίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη και αυτοψία σε έργα της ΠΙΝ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στο διάστημα 12-17 Ιουνίου, στην Κεφαλονιά, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Μάμαλο (Τεχνικών Έργων & Προγραμματισμού), κ. Σάββα Κουλούρη (Οικονομικών & Εμπορίου), κα. Ελένη Παπαναστασάτου (Επιχειρηματικότητας & Απόδημου Ελληνισμού) και τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης, κ. Σωτήρη Κουρή.

Οι Αντιπεριφερειάρχες συμμετείχαν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς σε σύσκεψη εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου, κ. Διονύση Μινέτο, ενώ την επομένη, Πέμπτη 13 Ιουνίου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργος Μάμαλος και κ. Σάββας Κουλούρης επισκέφθηκαν την Ιθάκη, όπου συναντήθηκαν με την Έπαρχο, κα. Σμαράγδα Σαρδελή και τον Δήμαρχο, κ. Διονύση Στανίτσα όπου μετείχαν σε συσκέψεις για θέματα και έργα που πραγματοποιούνται και προγραμματίζονται στο νησί. Παράλληλα έγινε επιθεώρηση των εκτελουμένων έργων στις Φρίκιες- Κιόνι, στο Οδυσσειακό Κέντρο και στον Μπροστά Αετό.

Την Παρασκευή 14 του μηνός πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων & Προγραμματισμού  κ. Γιώργου Μάμαλου με τον Δήμαρχο Σάμης, κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα, αλλά και ευρεία σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κ. Γιάννης Τρεπεκλής συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κουρή, Μάμαλο και Κουλούρη πραγματοποίησε αυτοψία στο έργο της γέφυρας του Χειμωνικού παρουσία και του Βουλευτή της Κεφαλονιάς, κ. Παναγή Καππάτου και κατοίκων της περιοχής. Εκεί, συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας και ύστερα από αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής, ζητήθηκε η δυνατότητα παράδοσης προς χρήση μιας λωρίδας κυκλοφορίας, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, όπως και οι επισκέπτες, κατά την θερινή περίοδο.

Την ίδια μέρα, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας παρουσία του Περιφερειάρχη με τον Δήμαρχο Ληξουρίου, κ. Γιώργο Κατσιβέλη, ενώ το απόγευμα ο Περιφερειάρχης μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κουρή, Μάμαλο, Κουλούρη και Παπαναστασάτου παρακολούθησαν και μετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμης, οπού έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση για σοβαρά και χρονίζοντα θέματα που αφορούν το Δήμο, μια συζήτηση η οποία εξελίχθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο όπως τόνισε και ο Περιφερειάρχης κ. Ιωάννης Τρεπεκλής.

Τέλος οι Αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων & Προγραμματισμού, κ. Γιώργος Μάμαλος και Οικονομικών & Εμπορίου, κ. Σάββας Κουλούρης, είχαν συνάντηση εργασίας στο Ληξούρι και με τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής της ΠΙΝ, κ. Νεκτάριο Αραβαντινό – Σιμωνέτο.

Δημοφιλή

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024 Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στη συναυλία με τη Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, τον Stelios Magalios/Στέλιος Μαγαλιός και τους Έξω Φρενων /...

Δήμος Σάμης: Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των σπηλαίων

Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των Σπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης Ο Δήμος Σάμης σας ενημερώνει αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας τωνΣπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης, το οποίο...

Επαφές κλιμακίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη και αυτοψία σε έργα της ΠΙΝ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στο διάστημα 12-17 Ιουνίου, στην Κεφαλονιά, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Μάμαλο (Τεχνικών...

Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού

Τιμούμε σήμερα τους Ναυτικούς μας, απόμαχους και ενεργούς.Τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες,αψηφώντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους.Ανάμεσά τους ξεχωριστή...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων