Ευχαριστίες Σταύρου Τραυλού

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ      

                                                                              Αργοστόλι,      29.12.2023          

                                                                                          Αρ. Πρωτ.:  99

Το 2019 οι πολίτες της Κεφαλονιάς, μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρώτο περιφερειακό σύμβουλο Κεφαλονιάς και εν συνεχεία η κα Περιφερειάρχης την τιμή να με ορίσει Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, θέση που με τη δική σας ψήφο διατήρησα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας. 

Είναι αλήθεια, πως όταν οι  πολίτες σου κάνουν την ύψιστη τιμή να σε εμπιστευτούν σε ένα δημόσιο αξίωμα, όπως αυτό του Αντιπεριφερειάρχη, είναι πολύ σημαντικό το πως φεύγεις,  τι πιστεύεις ότι αφήνεις ως παρακαταθήκη  παρά η χαρά των πρώτων ημερών της ανάληψης των καθηκόντων σου και της επιτυχίας .

Έχοντας διανύσει 4 χρόνια με τεράστιες  προκλήσεις και πρωτόγνωρες εμπειρίες (covid-19,Ιανός, Μπάλλος, κλπ) για τα μέχρι σήμερα δεδομένα της Αυτοδιοίκησης, αφήνουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης με τη συνείδηση μας ήσυχη και ικανοποιημένοι ότι δώσαμε το καλύτερο των δυνάμεων μας  για την πρόοδο  και την ανάπτυξη της  Κεφαλονιάς &  της  Ιθάκης. 

Στις δύσκολες αυτές συγκυρίες, εξασφαλίσαμε γενναίες χρηματοδοτήσεις, θέσαμε τις βάσεις για μεγάλα έργα που θα επιφέρουν λύσεις για χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τον τόπο μας και αξιοποιήσαμε κάθε τεχνικό εργαλείο που μας έδινε η κείμενη νομοθεσία για την προώθηση έργων. 

Επιπλέον παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώσαμε, δεν εγκαταλείψαμε δράσεις που αφορούσαν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό διοργανώνοντας μεγάλες εκδηλώσεις.

Ενισχύσαμε τον τομέα της υγείας και της ασφάλειας με χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των νοσοκομείων μας αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας με εξοπλισμό που προδόθηκε αρμοδίως.

Στην δύσκολη περίοδο covid κρατήσαμε τα νησιά μας ασφαλή διενεργώντας με πρωτοβουλία μας και συντονίζοντας την κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ γενικούς ελέγχους στον πληθυσμό. 

Με ακεραιότητα και ευγένεια δεχθήκαμε τον κάθε πολίτη που ήθελε να μας θέσει το πρόβλημά του, διατηρώντας τις πόρτες της Περιφέρειας ανοιχτές για όλους .

Όλους αυτούς τους απλούς πολίτες  που μας ανάθεσαν την μεγάλη ευθύνη της διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και στους συνεργάτες μου.

Στην νέα Περιφερειακή Αρχή και στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους, ελπίζοντας ότι ο πολιτικός σεβασμός και η γόνιμη κριτική θα αποτελέσει τον κύριο γνώμονα της πορείας τους για το καλό των νησιών μας και των πολιτών τους. 

Καλή  Χρονιά με Υγεία και Αισιοδοξία

Σε Όλους

                                                                         Με τιμή

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ. Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Δημοφιλή

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024 Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στη συναυλία με τη Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, τον Stelios Magalios/Στέλιος Μαγαλιός και τους Έξω Φρενων /...

Δήμος Σάμης: Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των σπηλαίων

Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των Σπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης Ο Δήμος Σάμης σας ενημερώνει αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας τωνΣπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης, το οποίο...

Επαφές κλιμακίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη και αυτοψία σε έργα της ΠΙΝ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στο διάστημα 12-17 Ιουνίου, στην Κεφαλονιά, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Μάμαλο (Τεχνικών...

Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού

Τιμούμε σήμερα τους Ναυτικούς μας, απόμαχους και ενεργούς.Τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες,αψηφώντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους.Ανάμεσά τους ξεχωριστή...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων