Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης ευχαριστεί…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια,   τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ionian SEA Ferries ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», για την  ιδιαίτερα  σημαντική δωρεά των χιλίων (1000,00) ευρώ, με την οποία ενισχύεται η προσπάθεια του Σωματείου μας, να κρατήσει ζωντανό τον σκοπό, τον οποίο έθεσαν οι Ιδρυτές του από το 1836, δηλαδή:

“Την δωρεάν διδασκαλίαν και εκπαίδευσιν των νέων αμφοτέρων των φύλων, εκ της Επαρχίας Πάλλης καταγομένων, φωνητικής και οργανικής μουσικής, την συντήρησιν μουσικού σώματος και την διατήρησιν της μουσικής παραδόσεως εν Ληξουρίω και εν τη Επαρχία Πάλλης γενικώτερον”.

Με αυτήν την συνεχώς επαναλαμβανόμενη  κατ΄ έτος δωρεά, αλλά και άλλες πολλαπλές διευκολύνσεις φιλοξενουμένων μας Καλλιτεχνών ή και άλλων Φιλαρμονικών, η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», αποδεικνύει στην πράξη, ότι διαχρονικά αναγνωρίζει και στηρίζει την αποστολή και το έργο του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου και επιβεβαιώνει τον κανόνα που κτίσθηκε στέρεα από το 1836, ότι η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης, συντηρείται “πεισματικά” από την αγάπη, τις εισφορές  και τις θυσίες, των μικροεπιχειρήσεων και των μελών-της μικρής μας κοινωνίας, από την οποία ιδρύθηκε και για την οποία υπάρχει. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης

 Ηλίας Παρίσης

Πρόεδρος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Σχολής, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω αναφερόμενους ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις:

Μαρουλη Αικατερίνη και Σία ΟΕ

Αφοι Μουδηλου ΟΕ

Αφοι Μοσχοπουλοι ΟΕ

Ρεμούντης Διονύσιος, ELECTRONET 

Κοζομπόλης Νίκος, ΙΟΝΙΑΝ SEA 

Στρίντζης Γεράσιμος, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις  

Αφοι Ραλλάτου, Athens Eye Hospital

Βουτσινάς Παναγής, επιχειρηματίας-Αθήνα

Βαλλιάνος Νικόλαος, Κρεοπωλείο

για τις δωρεές τους προς το ιστορικό Σωματείο μας, οι οποίες για το έτος 2023, υπερέβησαν το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Στον αγώνα μας αυτόν, έχουμε απόλυτη ανάγκη από υλική και ηθική συμπαράσταση και τέτοιες ενέργειες,  καταδεικνύουν στην πράξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη, με την οποία περιβάλλεται η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης και συγχρόνως,  αποτελούν πηγή δύναμης για μας, που αυτήν την περίοδο  ως απλοί στρατιώτες, αγωνιζόμαστε να υπηρετήσουμε τον σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε. 

Ευχόμαστε σε όλους στους χορηγούς μας, τις οικογένειές τους και τους συνεργάτες τους, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και το 2024,  να φέρει  στους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους, ανεξίτηλες επιβραβεύσεις στον δύσκολο δρόμο της επιτυχίας και καταξίωσης. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

της Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης

Ηλίας Παρίσης

Πρόεδρος

Δημοφιλή

Το αποτέλεσμα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού φωτισμού

Χαρακτηριστικές φωτογραφίες που δείχνουν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης και αυτομοτοποίησης του συστήματος του δημοτικού φωτισμού του Δήμου μας που μόλις...

τμήμα επαναχρησιμοποίησης ιματισμού, παπουτσιών, παιδικών παιχνιδιών κι επίπλων

Το κέντρο κοινότητας του Δήμου Ληξουρίου με πρωτοβουλία της αντιδημάρχου κοινωνικής πολιτικής κ. Αδαμαντίας Καμινάρη δημιούργησε τμήμα επαναχρησιμοποίησης ιματισμού, παπουτσιών, παιδικών παιχνιδιών κι επίπλων!!Κάτι...

Ξεκίνησε σήμερα το Διεθνές Συνέδριο wale στο Ληξούρι

Ξεκίνησε σήμερα το Διεθνές Συνέδριο wale στο Ληξούρι. Περισσότεροι από 150 καθηγητές από όλο τον κόσμο γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στις εγκαταστάσεις της ΒΕΣ ενώ...

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ληξουριου – VIDEO (δηλώσεις)

https://www.youtube.com/watch?v=qL2B8KR2vKc Με μιά δυνατή ομάδα από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, πραγματοποίηθηκε σήμερα από νωρίς το πρωϊ η δράση που διοργάνωσε το Τμήμα...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων