Κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το ΤΗΜΟ

Δίπλα στους αγώνες των φοιτητών του Τμήματος Ήχου και Μουσικών Οργάνων, βρίσκεται ο Δήμαρχος Γ.Κατσιβέλης. Στην χτεσινοβραδινή συνέλευση του Συλλόγου των Φοιτητών του ΤΗΜΟ, τους συνεχάρη και δήλωσε παρών στις όποιες κινητοποιήσεις τους, δηλώνοντας τους ξεκάθαρα ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι δίπλα τους “Σας δίνουμε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία αυτή και όπως βλέπετε ο Δήμος είναι κοντά σας. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Έχει να κάνει καθαρά με την πολιτική βούληση. Είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε μαζικές κινητοποιήσεις και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα.”

Ξεκάθαρο “ΝΑΙ” στην διεκδίκηση του ΤΗΜΟ, προτείνοντας

1. Δυναμική παρουσία σας στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το Σαββατο

2. Ορίστε την ημερομηνία για να κάνουμε μιά μαζική κινητοποίηση, να μαζέψουμε δίπλα μας όλη την κοινωνία, όλους τους φορείς.

3. Σύσταση Επιτροπής και συνάντηση με την Υπουργό στο Υπουργείο Παιδείας στην Αθήνα.

Διεκδικητικός ο Δήμαρχος Ληξουρίου, στην χτεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το θέμα του ΤΗΜΟ. Τόνισε την σημασία που έχει η Λειτουργία του Τμήματος για την πόλη και το νησί μας γενικότερα, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις στο Ληξούρι, είναι οι καταλληλότερες για το ΤΗΜΟ και θα τις ζήλευαν πολλές σχολές. Κλείνοντας ανέφερε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να κλείσει το τμήμα.

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο Ληξούρι

Ο Δήμος Ληξουρίου σε συνεργασία με το σύλλογο φοιτητών του ΤΗΜΟ διοργανώνουμε κινητοποίηση διαμαρτυρίας το Σάββατο 30/11 και ώρα 12:00 μμ στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου.

Σύσσωμοι Δήμος , φοιτητές , φορείς και τοπική κοινωνία διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στις όποιες σκέψεις της Πρυτανείας και του Υπουργείου Παιδείας για κατάργηση του Τμήματος στο Ληξούρι.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε δυναμικά στην κινητοποίηση αυτή και όλοι μαζί να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Δημοφιλή

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024, η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως και τις 21...

“Υπερίων” Ευχαριστήρια Επιστολή προς  την κα. Μαρίκα Μεταξά

ΠΡΟΣκα. Μαρίκα ΜεταξάΑνώνυμο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑΚ ΑΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή» Αξιότιμη Κύρια Μεταξά,Το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. του «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ...

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης σας προσκαλούν στο Παζάρι Βιβλίου το Σάββατο 27/4

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης μαζί με τους γονείς τους το Σάββατο 27 Απριλίου 10:00 -13:00 στην Πλατεία Ληξουρίου θα πραγματοποιήσουν Bazaar Βιβλίου...

Ενημερωτικές συναντήσεις στα χωριά είχαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Τις κοινότητες Ριφίου, Δαμουλιανάτων και Κοντογενάδας επισκέφθηκε χθες Κυριακή 21/4 ο Δήμαρχος Ληξουρίου συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ.Αδαμαντία Καμινάρη όπου είχαν συναντήσεις με τους...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων