κλιμάκωση των κινητοποιήσεων για το Μαντζαβινατείο Νοσοκομείο

Mόλις ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς του MANTZABINATEIOY NOΣOKOMEIOY στο Ληξούρι, ότι πλέον δεν υπάρχουν Γιατροί στο Νοσοκομείο για να κάνουν τις εφημερίες, αφού οι γιατροί που είχαν υπηρεσία από το Κέντρο Υγείας Σάμης πήραν αναρρωτικές !

Oι γιατροί του Μαντζαβινατείου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου όπου ανέφεραν το περιστατικό. Αμέσως βρεθήκαμε στο χώρο να ενημερωθούμε για την κατάσταση.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Υπουργό Υγείας, το Βουλευτή και τον Υποδιοικητή να πάρουν θέση και να δράσουν άμεσα ώστε να λυθεί το θέμα.

Kαλούμε τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, προκειμένου δυναμικά να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για το Νοσοκομείο μας.

Γιώργος Κατσιβέλης

Δημαρχος Ληξουρίου

Η διαπιστωμένη από καιρό φθίνουσα πορεία του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κορυφώθηκε σήμερα με την αδυναμία πραγματοποίησης εφημερίων.

Με αυτά τα δεδομένα, σε σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή του Διοικητή του Νοσοκομείου Ληξουρίου,του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας,το Δήμαρχο,τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου αποφασίστηκε να προχωρήσουμε στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με βάση την ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου ως ακολούθως:

1) Κλείσιμο των Υπηρεσιών του Δήμου τη Δευτέρα 9/12.

2) Κλείσιμο των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Παλικής.

3) Διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου τη Δευτέρα 9/12 ώρα 11:00 και στη συνέχεια πορεία προς την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι.

4)Καλούμε όλους τους πολίτες,τους Προέδρους και κατοίκους των Κοινοτήτων ,τους τοπικούς φορείς και συλλόγους (συνδικαλιστικούς,πολιτιστικούς,αθλητικούς,συλλόγους γονέων,εργατικά σωματεία,εμπορικούς συλλόγους,το σύλλογο φοιτητών ΤΗΜΟ,15μελή συμβούλια μαθητών κτλ) να στηρίξουν τον αγώνα του Δήμου μας με κάθε τρόπο και κυρίως με τη φυσική τους παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους.

Όλοι μαζί , μια γροθιά , διατρανώνουμε τη βούλησή μας το Νοσοκομείο μας να μείνει ζωντανό και δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

Ο Δήμαρχος Οι επικεφαλής των παρατάξεων

Κατσιβέλης Γεώργιος Αραβαντινός Διονύσης

Ρουχωτάς Βασίλης

Μαντζουράτος Δημήτρης

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Ληξουρίου

Γρηγορόπουλος Ανδρέας

Δημοφιλή

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024, η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως και τις 21...

“Υπερίων” Ευχαριστήρια Επιστολή προς  την κα. Μαρίκα Μεταξά

ΠΡΟΣκα. Μαρίκα ΜεταξάΑνώνυμο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑΚ ΑΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή» Αξιότιμη Κύρια Μεταξά,Το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. του «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ...

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης σας προσκαλούν στο Παζάρι Βιβλίου το Σάββατο 27/4

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης μαζί με τους γονείς τους το Σάββατο 27 Απριλίου 10:00 -13:00 στην Πλατεία Ληξουρίου θα πραγματοποιήσουν Bazaar Βιβλίου...

Ενημερωτικές συναντήσεις στα χωριά είχαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Τις κοινότητες Ριφίου, Δαμουλιανάτων και Κοντογενάδας επισκέφθηκε χθες Κυριακή 21/4 ο Δήμαρχος Ληξουρίου συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ.Αδαμαντία Καμινάρη όπου είχαν συναντήσεις με τους...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων