Πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμα από τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γ.Τρεπεκλή

Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής εξέδωσε το ακόλουθο πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμα:

«Υποδεχόμαστε το νέο Έτος με την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά. Το 2024 σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας περιόδου για τα νησιά μας και την Περιφέρειά μας.

Ζυγίζοντας τα όσα μας έφερε η προηγούμενη χρονιά, τόσο για τον κόσμο, τη χώρα μας αλλά και τον τόπο μας, μένει ένα θετικό μήνυμα, που μας δίνει την πεποίθηση ότι οι μέρες που θα έρθουν, θα είναι καλύτερες από το πρόσφατο παρελθόν. Παρά το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τα γεγονότα που συνέβησαν το 2023, αποδείξαμε ότι στηριζόμενοι στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες, μπορούμε  να γινόμαστε δυνατότεροι, να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να διεκδικούμε με αποφασιστικότητα και τόλμη, το αύριο που οραματιζόμαστε και δικαιούμαστε.  

Εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί με τις ευχές μας, θέλουμε να δεσμευτούμε ότι θα εργαστούμε άοκνα, με αποφασιστικότητα και επιμονή, για να αναδείξουμε και να καταστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, πρότυπο ευημερίας και προόδου.

Στη φαρέτρα μας διαθέτουμε τα πλέον αποτελεσματικά όπλα, που είναι η θέληση μας, η εργατικότητά μας, το πνεύμα συνεργασίας με όλους και η πεποίθησή μας ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας. 

Υποδεχόμαστε την καινούργια χρονιά, με την εδραία πεποίθηση ότι στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας θα απαντήσουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα και θα πετύχουμε. 

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους κατοίκους των νησιών μας, υγεία, ειρήνη, οικογενειακή ευτυχία και  ευημερία. 

Γιάννης Τρεπεκλής

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων»

Δημοφιλή

πρόγραμμα εορτασμού της 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 160 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 20 Μαΐου 2024 ημέρα Δευτέρα:  Γενικός σημαιοστολισμός από 8 ης πρωινής ώρας της...

«Κοινοποίηση της υπ΄ αριθ. 19/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η Πυροσβεστική Διάταξη 19/2024 (ΦΕΚ Β΄ 2250/30-04-2024) σχετικάμε την επιβολή διοικητικών προστίμων για παραβάσεις των κανονιστικών διατάξεων πυροπροστασίας,αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού...

Ιωσήφ Β. Λουκέρης: ΠΟΙΟΙ είναι το ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ δεν το στελεχώνουν άνθρωποί «απλοί σαν κι εμάς»· το ΕΠΑΜ στελεχώνουν άνθρωποι σύνθετοι σαν κι εμάς. Ο καθένας με τα προβλήματα και τους προβληματισμούς...

Εορτασμός 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Εορτασμός της 160 ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με τηνΕλλάδα. Στις 21 Μαΐου 1864 ο Άγγλος Αρμοστής Ερρίκος Στόρξ, παρέδωσετα Επτάνησα στον έκτακτο...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων