Πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμα από τον νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γ.Τρεπεκλή

Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής εξέδωσε το ακόλουθο πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμα:

«Υποδεχόμαστε το νέο Έτος με την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά. Το 2024 σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας περιόδου για τα νησιά μας και την Περιφέρειά μας.

Ζυγίζοντας τα όσα μας έφερε η προηγούμενη χρονιά, τόσο για τον κόσμο, τη χώρα μας αλλά και τον τόπο μας, μένει ένα θετικό μήνυμα, που μας δίνει την πεποίθηση ότι οι μέρες που θα έρθουν, θα είναι καλύτερες από το πρόσφατο παρελθόν. Παρά το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τα γεγονότα που συνέβησαν το 2023, αποδείξαμε ότι στηριζόμενοι στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες, μπορούμε  να γινόμαστε δυνατότεροι, να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να διεκδικούμε με αποφασιστικότητα και τόλμη, το αύριο που οραματιζόμαστε και δικαιούμαστε.  

Εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί με τις ευχές μας, θέλουμε να δεσμευτούμε ότι θα εργαστούμε άοκνα, με αποφασιστικότητα και επιμονή, για να αναδείξουμε και να καταστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, πρότυπο ευημερίας και προόδου.

Στη φαρέτρα μας διαθέτουμε τα πλέον αποτελεσματικά όπλα, που είναι η θέληση μας, η εργατικότητά μας, το πνεύμα συνεργασίας με όλους και η πεποίθησή μας ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας. 

Υποδεχόμαστε την καινούργια χρονιά, με την εδραία πεποίθηση ότι στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας θα απαντήσουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα και θα πετύχουμε. 

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους κατοίκους των νησιών μας, υγεία, ειρήνη, οικογενειακή ευτυχία και  ευημερία. 

Γιάννης Τρεπεκλής

Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων»

Δημοφιλή

Παναγής Καππάτος-Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Χθες συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών καιΜεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα παρουσία του ΔημάρχουΑργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.Η συνάντηση ορίστηκε έπειτα από την υπογραφή τωνπεριβαλλοντικών όρων από...

Διαδοχικές συναντήσεις είχε στα υπουργεία Εσωτερικών και Κοινωνικής Συνοχής – Οικογένειας, ο Δήμαρχος Ληξουρίου

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης στα υπουργεία Εσωτερικών και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Συναντήθηκε με τους υπουργούς κ. Θεόδωρο...

Συναντήσεις Εργασίας, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Τουρισμό

Συναντήσεις Εργασίας, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Τουρισμό Στα πλαίσια της  κοινής στρατηγικής μας, οι Δήμοι Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμηςδιοργανώνουν κατά τόπους συναντήσεις εργασίας, ενημέρωσης...

Ένωση ΑμεΑ Υπερίων – Κάλεσμα για την 11η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

ΠΡΟΣΙδρυτικά, Τακτικά, Συνεργαζόμενα, Συνδεδεμένα και Αρωγά Μέλη της ΈνωσηςΠροστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 11η ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων