Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΜΟΔ ΑΕ Γ.Παπαδημητρίου είχε ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γ. Κατσιβέλης

Συνεχίζοντας τις επαφές του στην Αθήνα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΜΟΔ ΑΕ κ.Γιώργο Παπαδημητρίου είχε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης επιβεβαιώνοντας την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αφορμή η υπογραφή σύμβασης της ΜΟΔ με τον ανάδοχο όπου θα αναλάβει μια ακόμη σημαντική μελέτη για λογαριασμό του Δήμου Ληξουρίου .

Συγκεκριμένα , ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη μελέτη του έργου “Έργα οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Παλικής” ύψους 3.500.000 €.

Τον προσεχή μήνα αναμένεται το μελετητικό γραφείο που κέρδισε το διαγωνισμό να επισκεφθεί το Ληξούρι ώστε να ξεκινήσει τη μελέτη ενός ακόμη σπουδαίου έργου οδοποιίας για την Παλική!

Να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες μελέτες παρέχονται στο Δήμο Ληξουρίου δωρεάν καθώς χρηματοδοτούνται από πόρους της περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αξιοποιούμε κάθε μέσο και φορέα για την άρτια προετοιμασία και ωρίμανση έργων σημαντικών για την περιοχή μας.

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων