Το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης ευχαριστεί

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έτους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τις εκπαιδευτικές μας επισκέψεις και τις εκδρομές, αλλά και τα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Κατ’ αρχάς, ευχαριστούμε τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ και το Aenos International Dark Sky Park Greece, που έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας να επισκεφτούν δωρεάν το Πλανητάριο στο Αργοστόλι και φυσικά για μία ακόμη φορά (έχει εκδοθεί ήδη ξεχωριστό ευχαριστήριο μήνυμα) ευχαριστούμε και την Ionian Sea Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου!

Επίσης, ευχαριστούμε τον κο Λιναρδάτο Κώστα, ιδιοκτήτη του ελαιοτριβείου στην Αγία Θέκλη, το οποίο επισκεφθήκαμε στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας και Μεσογειακής Διατροφής.

Ο κος Λιναρδάτος μας υποδέχτηκε με προθυμία να μας δείξει κάθε στάδιο της παραγωγής του αγνού παρθένου ελαιόλαδου και, αφού μας προσέφερε πολύτιμες συμβουλές για τη χρήση του ελαιόλαδου, μας έδωσε να γευτούμε «νιο» λάδι!

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά τον ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κο Βιτωράτο Ευάγγελο, ο οποίος στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας επισκέφθηκε το σχολείο μας, έδωσε συνέντευξη στα παιδιά, ανέλυσε τον ρόλο του δασκάλου και του ακαδημαϊκού, έκανε μάλιστα πειράματα με τα παιδιά και ανανέωσε το ραντεβού του με τους μαθητές και τις μαθήτριες για διεξαγωγή περισσότερων πειραμάτων!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του χωριού της Αγίας Θέκλης οι οποίοι αγόρασαν τις Αγιοβασιλίτσες που οι μαθητές και οι μαθήτριες στόλισαν και μοίρασαν στο χωριό, για να ενισχύσουν το ταμείο τους ενόψει της εκδρομής τους!

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, γέλιο, χαρά και μοναδικές οικογενειακές στιγμές!

Με εκτίμηση,

Παπαδιονυσίου Φωτεινή

Διευθύντρια Γυμνασίου Αγίας Θέκλης Και Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Αγίας Θέκλης

Δημοφιλή

πρόγραμμα εορτασμού της 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 160 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 20 Μαΐου 2024 ημέρα Δευτέρα:  Γενικός σημαιοστολισμός από 8 ης πρωινής ώρας της...

«Κοινοποίηση της υπ΄ αριθ. 19/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η Πυροσβεστική Διάταξη 19/2024 (ΦΕΚ Β΄ 2250/30-04-2024) σχετικάμε την επιβολή διοικητικών προστίμων για παραβάσεις των κανονιστικών διατάξεων πυροπροστασίας,αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού...

Ιωσήφ Β. Λουκέρης: ΠΟΙΟΙ είναι το ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ δεν το στελεχώνουν άνθρωποί «απλοί σαν κι εμάς»· το ΕΠΑΜ στελεχώνουν άνθρωποι σύνθετοι σαν κι εμάς. Ο καθένας με τα προβλήματα και τους προβληματισμούς...

Εορτασμός 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Εορτασμός της 160 ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με τηνΕλλάδα. Στις 21 Μαΐου 1864 ο Άγγλος Αρμοστής Ερρίκος Στόρξ, παρέδωσετα Επτάνησα στον έκτακτο...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων