Αναβαθμίζεται η ποιότητα του πόσιμου νερού στην πόλη | Ξεκίνησε το έργο της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων

Αναβαθμίζεται η ποιότητα του πόσιμου νερού, άρα και της ζωής μας στην πόλη, με ένα έργο που έπρεπε πριν δεκαετίες να έχει γίνει! Ξεκίνησε σήμερα το πρωϊ, στην γειτονιά που βρίσκεται το Σ/Μ ΑΒ Βασιλόπουλος (παράλληλος δρόμος του κεντρικού δρόμου Ληξουριού-Λέπεδα), το έργο της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων με νέους αγωγούς τρίτης γενιάς σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της δημοτικής κοινότητας Ληξουρίου, συνολικού μήκους 14 χιλιομέτρων.

Η σύμβαση για το έργο είχε υπογραφεί πριν λίγο καιρό στο Αργοστόλι, από τον Δήμαρχο Αργοστολίου (ως συνέχεια του τέως Καλλικρατικού Δήμου Κεφαλονιάς) και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Κατασκευή Ατε”, κ . Κ.Χαιδεμένο (Πρόεδρος της εταιρείας)
Με την υλοποίηση του έργου αναμένεται να εξασφαλιστεί επαρκής παροχή καθαρού πόσιμου νερού. Θα ανοίγουμε τις βρύσες των σπιτιών μας και θα πίνουμε καθαρό νερό.

Στο σημείο των έργων βρέθηκε σήμερα το πρωϊ ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Κατσιβέλης μαζί με τον εργοδηγό της εταιρείας κ. Πασχάλη Παπαμαυρούδη.

Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου.

“Ξεκινάει σήμερα, ένα τεράστιο έργο που περιμέναμε καιρό, η αντικατάσταση των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων. 14 χιλιόμετρα αλλάζουν, είναι το σπουδαιότερο έργο των τελευταίων ετών στην πόλη μας και θα παρακαλέσω τον κόσμο να δείξει υπομονή, γιατί τουλάχιστον στις γειτονιές έξω από το κέντρο θα πρέπει να ξεκινήσει τώρα το έργο. Θα φτιάχνεται κομμάτι-κομμάτι όπως έχουμε συνεννοηθεί με τον εργολάβο και θα γίνεται αποκατάσταση για να δημιουργήσουμε όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα”.”Θέλω να ευχαριστήσω τις τεχνικές υπηρεσίες και του Δήμου Αργοστολίου επειδή το έργο είναι συνέχεια του Δήμου Κεφαλονιάς, την τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ και την τεχνική υπηρεσία την δική μας για την συνεργασία και συμπαράσταση.”

“Και πάλι ζητώ κατανόηση από τους πολίτες της πόλης μας για το επόμενο διάστημα”.

Αριστέα Χαριτάτου

https://www.facebook.com/dimoslixouri/videos/274318983858428/?modal=admin_todo_tour

Δημοφιλή

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! 10 ημέρες πριν την κάλπη με κουβέντες ντόμπρες…

Ένα βήμα πριν την κάλπη, και επανέρχομαι. Για να αναλύσω, να υπενθυμίσω και να καταλήξω... Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων. Αφουγκράζομαι...

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ   Συμπολίτη, πήρα την πρωτοβουλία να σχεδιάσω ένα ερωτηματολόγιο που θα καταγράφει τα προβλήματα και τη προοπτική αντιμετώπισης τους για την...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 | Ανδρ. Γρηγορόπουλος “Ψήφισε Θετικά” video

Ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο https://www.facebook.com/paramotor.lixouri/videos/312468874767770 Συνδημότες και Συνδημότισσες, Για δεύτερη φορά μετά την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων