Στην πόλη μας ο Υφυπουργός Χρ. Τριαντόπουλος – Συνάντηση και αυτοψίες με Δήμαρχο και Βουλευτή

Τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος.

Αρχικά ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση στο Δημαρχείο της πόλης μας, ενώ αργότερα και παρά τον βροχερό καιρό ο Υφυπουργός κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, δέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου και πραγματοποίησε αυτοψίες στην περιοχή της Παλικής.

Ενημερώθηκε τόσο από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κατσιβέλη, όσο και από τον Βουλευτή του Νομού κ. Παναγή Καππάτο, για την εξέλιξη και την πορεία των έργων που δρομολογήθηκαν μετά την σφοδρή θεομηνία “Ιανός”, αλλά και του “Μπάλου”.

Τον κ. Υφυπουργό συνόδευαν και στενοί του συνεργάτες καθώς και ο Γεν.Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ.Μιχάλης Σταυριανουδάκης , ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ.Θανάσης Νέζης.

Ειδικότερα, επισκέφτηκαν το Κοιμητήριο Ληξουρίου (τοιχεία), το κεντρικό γεφύρι της πόλης στο ύψος του Μουσείου Ληξουρίου, το κατεστραμένο από το πέρασμα του “Μπάλου” οδικό δίκτυο στον Άγιο Σπυρίδωνα, τις σεισμόπληκτες Εργατικές Κατοικίες, τα έργα στον δρόμο των Κουβαλάτων όπου συνάντησαν και τον πρώην Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κουβαλάτων κ. Γεράσιμο Γαλανό.

Στις αυτοψίες παρευρέθηκαν οι Αντιδημάρχοι κ.Δημήτρης Μαρκέτος και κ. Γεράσιμος Γαλανός, καθώς και ο κ. Ανδρ.Γρηγορόπουλος.

Τέλος, ο Δήμαρχος πρόσφερε στον Υφυπουργό και στον γ.γ. Εσωτερικών, Τριαντόπουλο και Σταυριανουδάκη αντίστοιχα, από ένα αναμνηστικό ενθύμιο του Δήμου Ληξουρίου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων