“Πέρασε” ο Προϋπολογισμός από το Δ.Σ. Δήμου Ληξουρίου

Κατά την χθεσινή (36η) τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκαν δυό θέματα, με την συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ.έτους 2021(αρ.207/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)», να απασχολεί περισσότερο από τρεις ώρες τους συμβούλους.

Την εισήγηση έκανε ο Δήμαρχος κ. Κατσιβέλης και συμμετείχαν και οι: Μαντζουράτος και Παγώνης της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Ο Προϋπολογισμός “πέρασε” από το Δημοτικό Συμβούλιο με 9 θετικές ψήφους, 5 λευκά από την Παράταξη Ρουχωτά και 7 αρνητικές ψήφους από τις παρατάξεις του Μαντζουράτου (5) και του Αραβαντινού (2) (3 Σύμβουλοι του Αραβαντινού τάχθηκαν υπέρ της έγκρισης του προϋπολογισμού, άρα και της Δημοτικής Αρχής.

Απορίας άξιο ήταν οι πρόλογος του κ. Ρουχωτά, προ της ψηφοφορίας. “Δήμαρχε δεν θα σου δώσω την ευκαιρία να πεις ότι η παράταξη μου καταψηφίζει τον προϋπολογισμό και δημιουργεί εμπόδια στην λειτουργία του Δήμου Ληξουρίου, γι’αυτό και δεν θα καταψηφίσω την έγκριση, αλλά θα ψηφίσω λευκό”.

Αυτό που δεν είπε ο κ. Ρουχωτάς, είναι ότι μόλις την προηγούμενη ημέρα, είχε καταθέσει προσφυγή σχετικά με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το οικονομικό έτος 2021 !!!

Το δεύτερο θέμα της χθεσινής συνεδρίασης είχε να κάνει με την «Έγκριση πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων Δήμου Ληξουρίου οικ.έτους 2021 και ένταξή του στο Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης(Ο.Π.Δ.) Δήμου Ληξουρίου οικ.έτους 2021(αρ.208/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)», Εισηγητής του οποίου ήταν ο Δήμαρχος.

Σήμερα 29/12, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, 37η στην σειρά, για το έτος 2020.

Δυό τα θέματα που θα συζητηθούν:

«Έγκριση 19ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Ληξουρίου οικ.έτους 2020.Εισηγητής: κ. Δήμαρχος«Λήψη απόφασης για αιτήματα του Α.Ο.ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ σχετικά με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας».Εισηγητής: κ. Μαντζουράτος-Εκπρόσωπος «Λαϊκής Συσπείρωσης Ληξουρίου»

Δημοφιλή

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! 10 ημέρες πριν την κάλπη με κουβέντες ντόμπρες…

Ένα βήμα πριν την κάλπη, και επανέρχομαι. Για να αναλύσω, να υπενθυμίσω και να καταλήξω... Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων. Αφουγκράζομαι...

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ   Συμπολίτη, πήρα την πρωτοβουλία να σχεδιάσω ένα ερωτηματολόγιο που θα καταγράφει τα προβλήματα και τη προοπτική αντιμετώπισης τους για την...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 | Ανδρ. Γρηγορόπουλος “Ψήφισε Θετικά” video

Ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο https://www.facebook.com/paramotor.lixouri/videos/312468874767770 Συνδημότες και Συνδημότισσες, Για δεύτερη φορά μετά την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων