Έφτασαν τα εμβόλια στο Μαντζαβινάτειο – Εμβολιάστηκε η πρώτη 5άδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ, η αναδημοσίευση μερική ή ολική,  στους μή έχοντες εγγράφως άδεια από το LIXOURI.GR και την αρθρογράφο !

Με όχημα και δυό άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, έφτασαν από το Αεροδρόμιο στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, τα πρώτα 25 εμβόλια.

Με πτήση που έφτασε στο Αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου” τις 12 το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσίας μοίρασε αμέσως τις δόσεις των εμβολίων σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Αμέσως ξεκίνησε ο εμβολιασμός “Ελευθερία” του Υγειονομικού προσωπικού, με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου, κ. Δ.Δημουλιό να είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε.

Συνολικά στο Ληξούρι έφτασαν 25 εμβόλια, 150 στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Δημουλιός. Στο Αργοστόλι θα εμβολιαστεί και το Υγειονομικό Προσωπικό των Κέντρων Υγείας των Δήμων Ιθάκης, Σάμης, Αργοστολιού.

Κατά την παράδοση των εμβολίων ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε θερμά τους άνδρες της ΠΥ Αργοστολίου. Παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ληξουρίου κ. Ανδρέας Γρηγορόπουλος.

Τι δηλώνει ο κ. Γρηγορόπουλος

“Σήμερα στη μία ακριβώς, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής παρέδωσε στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου τις πρώτες 25 δόσεις του εμβολίου κατά της πανδημίας COVID-19. Ως Δημοτική Κοινότητα δώσαμε το παρών ώστε να ενημερωθούμε άμεσα από τους Γιατρούς μας αλλά και το Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Δημουλιό για τη διαδικασία των εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός ξεκινά με προτεραιότητα στο νοσηλευτικό προσωπικό. Το εμβόλιο έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή που όλοι μας βρισκόμαστε σε μέγιστη πίεση από όλες τις απόψεις. Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας για τη γενικότερη μετάβαση στην καθημερινότητά μας πριν την εμφάνιση του ιού, σήμερα μπορούμε, με τη συγκατάθεση των γιατρών μας να πούμε ότι έγινε το πρώτο βήμα προς την “ελευθερία”. Στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες. Εκ μέρους μας εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τη Διοίκηση του Μαντζαβινατείου για τον άοκνο αγώνα τους στη λειτουργία του νοσοκομείου μας. Με εκτίμηση, Γρηγορόπουλος Κυρ. ΑνδρέαςΠρ. Δημ. Κοινότητας Ληξουρίου”

Δημοφιλή

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024, η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως και τις 21...

“Υπερίων” Ευχαριστήρια Επιστολή προς  την κα. Μαρίκα Μεταξά

ΠΡΟΣκα. Μαρίκα ΜεταξάΑνώνυμο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑΚ ΑΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή» Αξιότιμη Κύρια Μεταξά,Το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. του «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ...

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης σας προσκαλούν στο Παζάρι Βιβλίου το Σάββατο 27/4

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης μαζί με τους γονείς τους το Σάββατο 27 Απριλίου 10:00 -13:00 στην Πλατεία Ληξουρίου θα πραγματοποιήσουν Bazaar Βιβλίου...

Ενημερωτικές συναντήσεις στα χωριά είχαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Τις κοινότητες Ριφίου, Δαμουλιανάτων και Κοντογενάδας επισκέφθηκε χθες Κυριακή 21/4 ο Δήμαρχος Ληξουρίου συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ.Αδαμαντία Καμινάρη όπου είχαν συναντήσεις με τους...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων