Έφτασαν τα εμβόλια στο Μαντζαβινάτειο – Εμβολιάστηκε η πρώτη 5άδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ, η αναδημοσίευση μερική ή ολική,  στους μή έχοντες εγγράφως άδεια από το LIXOURI.GR και την αρθρογράφο !

Με όχημα και δυό άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, έφτασαν από το Αεροδρόμιο στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, τα πρώτα 25 εμβόλια.

Με πτήση που έφτασε στο Αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου” τις 12 το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσίας μοίρασε αμέσως τις δόσεις των εμβολίων σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Αμέσως ξεκίνησε ο εμβολιασμός “Ελευθερία” του Υγειονομικού προσωπικού, με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου, κ. Δ.Δημουλιό να είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε.

Συνολικά στο Ληξούρι έφτασαν 25 εμβόλια, 150 στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Δημουλιός. Στο Αργοστόλι θα εμβολιαστεί και το Υγειονομικό Προσωπικό των Κέντρων Υγείας των Δήμων Ιθάκης, Σάμης, Αργοστολιού.

Κατά την παράδοση των εμβολίων ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε θερμά τους άνδρες της ΠΥ Αργοστολίου. Παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ληξουρίου κ. Ανδρέας Γρηγορόπουλος.

Τι δηλώνει ο κ. Γρηγορόπουλος

“Σήμερα στη μία ακριβώς, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής παρέδωσε στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου τις πρώτες 25 δόσεις του εμβολίου κατά της πανδημίας COVID-19. Ως Δημοτική Κοινότητα δώσαμε το παρών ώστε να ενημερωθούμε άμεσα από τους Γιατρούς μας αλλά και το Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Δημουλιό για τη διαδικασία των εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός ξεκινά με προτεραιότητα στο νοσηλευτικό προσωπικό. Το εμβόλιο έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή που όλοι μας βρισκόμαστε σε μέγιστη πίεση από όλες τις απόψεις. Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας για τη γενικότερη μετάβαση στην καθημερινότητά μας πριν την εμφάνιση του ιού, σήμερα μπορούμε, με τη συγκατάθεση των γιατρών μας να πούμε ότι έγινε το πρώτο βήμα προς την “ελευθερία”. Στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες. Εκ μέρους μας εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τη Διοίκηση του Μαντζαβινατείου για τον άοκνο αγώνα τους στη λειτουργία του νοσοκομείου μας. Με εκτίμηση, Γρηγορόπουλος Κυρ. ΑνδρέαςΠρ. Δημ. Κοινότητας Ληξουρίου”

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων