Έφτασαν τα εμβόλια στο Μαντζαβινάτειο – Εμβολιάστηκε η πρώτη 5άδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ, η αναδημοσίευση μερική ή ολική,  στους μή έχοντες εγγράφως άδεια από το LIXOURI.GR και την αρθρογράφο !

Με όχημα και δυό άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεφαλονιάς, έφτασαν από το Αεροδρόμιο στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου, τα πρώτα 25 εμβόλια.

Με πτήση που έφτασε στο Αεροδρόμιο “Άννα Πολλάτου” τις 12 το μεσημέρι, η Πυροσβεστική Υπηρεσίας μοίρασε αμέσως τις δόσεις των εμβολίων σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Αμέσως ξεκίνησε ο εμβολιασμός “Ελευθερία” του Υγειονομικού προσωπικού, με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου, κ. Δ.Δημουλιό να είναι ο πρώτος που εμβολιάστηκε.

Συνολικά στο Ληξούρι έφτασαν 25 εμβόλια, 150 στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Δημουλιός. Στο Αργοστόλι θα εμβολιαστεί και το Υγειονομικό Προσωπικό των Κέντρων Υγείας των Δήμων Ιθάκης, Σάμης, Αργοστολιού.

Κατά την παράδοση των εμβολίων ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε θερμά τους άνδρες της ΠΥ Αργοστολίου. Παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ληξουρίου κ. Ανδρέας Γρηγορόπουλος.

Τι δηλώνει ο κ. Γρηγορόπουλος

“Σήμερα στη μία ακριβώς, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής παρέδωσε στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου τις πρώτες 25 δόσεις του εμβολίου κατά της πανδημίας COVID-19. Ως Δημοτική Κοινότητα δώσαμε το παρών ώστε να ενημερωθούμε άμεσα από τους Γιατρούς μας αλλά και το Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Δημουλιό για τη διαδικασία των εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός ξεκινά με προτεραιότητα στο νοσηλευτικό προσωπικό. Το εμβόλιο έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή που όλοι μας βρισκόμαστε σε μέγιστη πίεση από όλες τις απόψεις. Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία των συμπολιτών μας για τη γενικότερη μετάβαση στην καθημερινότητά μας πριν την εμφάνιση του ιού, σήμερα μπορούμε, με τη συγκατάθεση των γιατρών μας να πούμε ότι έγινε το πρώτο βήμα προς την “ελευθερία”. Στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες. Εκ μέρους μας εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τη Διοίκηση του Μαντζαβινατείου για τον άοκνο αγώνα τους στη λειτουργία του νοσοκομείου μας. Με εκτίμηση, Γρηγορόπουλος Κυρ. ΑνδρέαςΠρ. Δημ. Κοινότητας Ληξουρίου”

Δημοφιλή

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024 Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στη συναυλία με τη Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, τον Stelios Magalios/Στέλιος Μαγαλιός και τους Έξω Φρενων /...

Δήμος Σάμης: Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των σπηλαίων

Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των Σπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης Ο Δήμος Σάμης σας ενημερώνει αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας τωνΣπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης, το οποίο...

Επαφές κλιμακίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη και αυτοψία σε έργα της ΠΙΝ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στο διάστημα 12-17 Ιουνίου, στην Κεφαλονιά, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Μάμαλο (Τεχνικών...

Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού

Τιμούμε σήμερα τους Ναυτικούς μας, απόμαχους και ενεργούς.Τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες,αψηφώντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους.Ανάμεσά τους ξεχωριστή...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων