Επίσκεψη του νέου Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη στην πόλη μας

Τον νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο Λιμάνι Ληξουρίου, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κατσιβέλης.

Τον κ. Μανώλη Κουτουλάκη, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, συνόδευαν οι στενοί συνεργάτες του και η Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου κα Αθηνά Φωκά.

Παρόντες στην συνάντηση, και στις δυό αυτοψίες που πραγματοποίηθηκαν σε Λιμάνι Ληξουρίου και Μασπάλι Κατωγής, ήταν οι:

Π.Καππάτος – Βουλευτής Κεφαλονιάς, Γ.Ντιουάνι και Χρ.Βολτέρας -Αντιδημάρχοι Ληξουρίου, ο Περιφερειάρχης Λιμενικού Σώματος κ.Σαπουνάς και ο Λιμεναρχης Κεφαλονιάς κ.Σιούτης και ο Π.Βιτωράτος – Πρόεδρος Κοινότητας Κατωγής.

Σε πολύ όμορφο κλίμα συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν το νερό, όπως το εργοστάσιο αφαλάτωσης, η προμήθεια φορητής μονάδας αφαλάτωσης για την Κοινότητα Κουβαλάτων και μιας δεξαμενής 1.000 κυβικών για την Κοινότητα Κατωγής.

Δεκτικός ήταν ο κ. Γενικός σε όσα του ανέφερε ο Δήμαρχος και ο Βουλευτής, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει από την πόλη μας, είχε την ευκαιρία να απολαύσει νόστιμα εδέσματα στο Εστιατόριο “Νήσοι Βαρδιάνοι” στο Ξι και να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις από την φιλοξενία του Δημάρχου Ληξουρίου.

Ακολουθούν δηλώσεις και στιγμιότυπα από τις αυτοψίες του κ. Γ.Γ.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων