“Επίτιμη Δημότισσα Δήμου Ληξουρίου” πλέον η Προισταμένη του ΤΑΣ κα Αθ.Κακαβά – Ανακήρυξη & Τιμητική πλακέτα

Μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση και έντονα συναισθήματα ζήσαμε με αφορμή την ανακήρυξη την Αναπληρώτριας Διευθύντριας του ΤΑΣ Κεφαλονιάς κ. Αθανασίας Κακαβά σε Επίτιμη Δημότισσα του Δήμου Ληξουρίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για το έργο και την προσφορά της Κακαβά μίλησαν ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Κατσιβέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ρουχωτάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαλλιάνος, ενώ χαιρέτισαν την εκδήλωση με επιστολή τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ.Δημήτριος (την επιστολή διάβασε ο Πατέρας Αθανάσιος Λυκούδης) και ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κ. Παπαθεοδώρου.

Η αγαπητή σε όλους μας κυρία Σία, εμφανώς συγκινημένη παρέλαβε την ανακήρυξη σε Επίτιμη Δημότισσα από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καμινάρη Αδαμαντία και την τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο μέσα σε χειροκροτήματα από τους θεατές.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην προγραμματική σύμβαση του Δήμου Ληξουρίου με το ΕΚΠΑ από την καθηγήτρια κ. Κουσκουνά και παρουσιάστηκαν οι δυο φιλοξενούμενοι καθηγητές από την Ισπανία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και τη συναυλία – αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη, από τους αδελφούς Καραβιώτη.Μια συναυλία με την ευγενική χορηγία της ΠΕΔΙΝ και τη στήριξη του Δήμου Ληξουρίου.Σημ.:

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων