Ευχάριστα νέα για τα αδέσποτα του Ληξουρίου-εγκρίθηκε στον “ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ” η κατασκευή,επισκευή, συντήρηση & εξοπλισμός Καταφυγίου

Ευχάριστα νέα για τα αδέσποτα του Ληξουρίου-εγκρίθηκε στον “ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ” η κατασκευή,επισκευή, συντήρηση & εξοπλισμός εγκαταστάσεων Καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς , συνολικού προϋπολογισμού 416.825,90 Ε.

Μόλις ανακοινώθηκε από τον Δήμο Ληξουρίου κι εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε να ολοκληρώνεται η στέγη για τα αδέσποτα της Παλλικής.

“Με ιδιαίτερη χαρά σήμερα λάβαμε την απόφαση ένταξης του καταφυγίου αδέσποτων του Δήμου Ληξουρίου στο πρόγραμμα Φιλόδημος και την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 416.000 ευρώ.

Με την έγκριση αυτού του σημαντικού για το Δήμο μας έργου θα αντιμετωπιστεί με τον πλέον σύγχρονο τρόπο το πρόβλημα των αδέσποτων.

Αν μη τι άλλο είναι ένα βήμα πολιτισμού για τον τόπο μας γιατί όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η διαχείριση και η περίθαλψη των ανυπεράσπιστων ζώων.

Άλλη η μια υποβολή πρότασης του Δήμου Ληξουρίου, αξιολογήθηκε , εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εσωτερικών.

Άλλη μια δικαίωση των προσπαθειών μας που αποδεικνύει τη συνέπεια , την οργάνωση και την μεθοδικότητα των υπηρεσιών μας.

Συνεχίζουμε…

Απ το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου”

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων