Φοιτητές της Κολωνίας μέσω του erasmus μεταμορφώνουν το Γήπεδο στο Ρίφι +video

Μέσω των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων erasmus φοιτητές της Κολωνίας βρίσκονται περίπου 2 βδομάδες στην Κεφαλονιά.

17 άτομα συνολικά μαζί με την υπεύθυνη του προγράμματος στην Κεφαλονιά κα Αλεξάνδρα Κούλακ (Γερμανίδα Κινηματογραφίστρια μόνιμη κάτοικος Ριφίου), γνωρίζουν το νησί μας και προσφέρουν έργο παράλληλα με τις διακοπές τους.

Σήμερα το πρωϊ ο Αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γιώργος Κατσιβέλης τους επισκέφτηκε στο Ρίφι και συγκεκριμμένα στο γήπεδο του χωριού όπου κάθε καλοκαίρι γεμίζει παιδιά.

Οι φοιτητές μεταμορφώνουν το γήπεδο πραγματοποιώντας εργασίες δενδροφύτευσης, περίφραξης του γηπέδου, αλλά και καλλιτεχνικής φύσης εργασίες, όπως βάψιμο της μπασκέτας κ.ά.

Διότι το Erasmus δεν σημαίνει μόνο διακοπές ! Κύριο γνώρισμα των φοιτητών Erasmus είναι ότι ανακαλύπτουν τις κλίσεις τους και αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η συνεργασία, οι ηγετικές ικανότητες, η διαχείριση χρόνου και ο προγραμματισμός, η προσαρμοστικότητα σε ένα νέο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο την υπεύθυνη του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών όσο και τα ίδια τα παιδιά που μας επισκέφτηκαν και έβαλαν την δική τους πινελιά σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Παλλικής, στο Ρίφι.

Αρ.Χαριτάτου

 

(Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο στα δυό συνεργαζόμενα site (Kefalonianews.gr και Inkefalonia.gr) στα οποία έχει παραχωρηθεί ΓΡΑΠΤΩΣ η άδεια της υπογραφουσας του άρθρου !!!!

Οποιαδήποτε άλλη αναδημοσίευση ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ  θα αντιμετωπιστεί ως ορίζει ο Νόμος περί πνευματικών Δικαιωμάτων)

Δημοφιλή

πρόγραμμα εορτασμού της 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 160 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 20 Μαΐου 2024 ημέρα Δευτέρα:  Γενικός σημαιοστολισμός από 8 ης πρωινής ώρας της...

«Κοινοποίηση της υπ΄ αριθ. 19/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η Πυροσβεστική Διάταξη 19/2024 (ΦΕΚ Β΄ 2250/30-04-2024) σχετικάμε την επιβολή διοικητικών προστίμων για παραβάσεις των κανονιστικών διατάξεων πυροπροστασίας,αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού...

Ιωσήφ Β. Λουκέρης: ΠΟΙΟΙ είναι το ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ δεν το στελεχώνουν άνθρωποί «απλοί σαν κι εμάς»· το ΕΠΑΜ στελεχώνουν άνθρωποι σύνθετοι σαν κι εμάς. Ο καθένας με τα προβλήματα και τους προβληματισμούς...

Εορτασμός 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Εορτασμός της 160 ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με τηνΕλλάδα. Στις 21 Μαΐου 1864 ο Άγγλος Αρμοστής Ερρίκος Στόρξ, παρέδωσετα Επτάνησα στον έκτακτο...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων