Φοιτητές της Κολωνίας μέσω του erasmus μεταμορφώνουν το Γήπεδο στο Ρίφι +video

Μέσω των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων erasmus φοιτητές της Κολωνίας βρίσκονται περίπου 2 βδομάδες στην Κεφαλονιά.

17 άτομα συνολικά μαζί με την υπεύθυνη του προγράμματος στην Κεφαλονιά κα Αλεξάνδρα Κούλακ (Γερμανίδα Κινηματογραφίστρια μόνιμη κάτοικος Ριφίου), γνωρίζουν το νησί μας και προσφέρουν έργο παράλληλα με τις διακοπές τους.

Σήμερα το πρωϊ ο Αντιδήμαρχος Παλλικής κ. Γιώργος Κατσιβέλης τους επισκέφτηκε στο Ρίφι και συγκεκριμμένα στο γήπεδο του χωριού όπου κάθε καλοκαίρι γεμίζει παιδιά.

Οι φοιτητές μεταμορφώνουν το γήπεδο πραγματοποιώντας εργασίες δενδροφύτευσης, περίφραξης του γηπέδου, αλλά και καλλιτεχνικής φύσης εργασίες, όπως βάψιμο της μπασκέτας κ.ά.

Διότι το Erasmus δεν σημαίνει μόνο διακοπές ! Κύριο γνώρισμα των φοιτητών Erasmus είναι ότι ανακαλύπτουν τις κλίσεις τους και αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η συνεργασία, οι ηγετικές ικανότητες, η διαχείριση χρόνου και ο προγραμματισμός, η προσαρμοστικότητα σε ένα νέο περιβάλλον.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τόσο την υπεύθυνη του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών όσο και τα ίδια τα παιδιά που μας επισκέφτηκαν και έβαλαν την δική τους πινελιά σε ένα από τα ωραιότερα χωριά της Παλλικής, στο Ρίφι.

Αρ.Χαριτάτου

 

(Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο στα δυό συνεργαζόμενα site (Kefalonianews.gr και Inkefalonia.gr) στα οποία έχει παραχωρηθεί ΓΡΑΠΤΩΣ η άδεια της υπογραφουσας του άρθρου !!!!

Οποιαδήποτε άλλη αναδημοσίευση ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΠΤΗ ΑΔΕΙΑ  θα αντιμετωπιστεί ως ορίζει ο Νόμος περί πνευματικών Δικαιωμάτων)

Δημοφιλή

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων