Γιατί να ψηφίσω Γιώργο Κατσιβέλη ;

Γιατί αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις εξωγενείς κρίσεις, πανδημία , φυσικές καταστροφές, ενεργειακή κρίση !!

Γιατί κατάφερε να στήσει το νέο Δήμο Ληξουρίου από το μηδέν και να οργανώσει τις υπηρεσίες !!

Γιατί νοικοκύρεψε τα οικονομικά του Δήμου με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος να είναι βιώσιμος, το 2010 ήταν χρεωμένος με 5.500.000 € και σήμερα το χρέος είναι 300.000 € με ορίζοντα το 2028 να μηδενιστεί !!

Γιατί κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα υψηλότερα κλιμάκια της Κυβέρνησης με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να αντιμετωπίζεται ως ισότιμος συνομιλητής !! 

Γιατί με σκληρή και μεθοδική δουλειά κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις που ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε !!

Γιατί έχει αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι μπορεί να οδηγήσει το Δήμο μπροστά !!

Γιατί εξελίσσονται μπροστά μας τα έργα που έχει ξεκινήσει !!

Γιατί είναι αληθινός , δεν προσποιείται !!

Γιατί έχει άμεση επαφή με τον πολίτη !!

Γιατί είναι ήπιος σαν χαρακτήρας, σέβεται και ακούει τους πάντες !!

Γιατί στα δύσκολα (σεισμοί, Ιανός, Μπάλλος) δεν κρύφτηκε όπως κάποιοι άλλοι την περίοδο του σεισμού , ήταν στην πρώτη γραμμή !!

Γιατί είναι καθημερινά μέσα στην κοινωνία και δεν εμφανίζεται δύο μήνες πριν τις εκλογές όπως κάνουν άλλοι πολιτευτές που ζητούν την ψήφο μας και μετά εξαφανίζονται !!

Γιατί είναι εργατικός και τελειομανής !!

Γιατί έχει πρόγραμμα ρεαλιστικό που έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και δεν μιλάει για έργα που θα μείνουν μόνο στο χαρτί !!

Γιατί το διακύβευμα των εκλογών είναι πιο κρίσιμο από ποτέ, η διεκδίκηση και αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων δεν επιτρέπει καθυστερήσεις και δεύτερες σκέψεις αν θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται με το Ταμείο Ανάκαμψης και το νέο ΕΣΠΑ.

Γιατί ο Γιώργος αποδεδειγμένα συγκεντρώνει ηγετικές ικανότητες καθώς κατάφερε να συσπειρώσει δυνάμεις και ανθρώπους από διαφορετική ιδεολογική αφετηρία με κοινό στόχο το καλό του τόπου μας !!

Γιατί , όσο κι αν ενοχλεί κάποιους , ο Γιώργος εκτός από “καλό παιδί” πλέον είναι και “καλός Δήμαρχος” !!

Του αξίζει η δεύτερη ευκαιρία και η δυνατότητα ολοκλήρωσης του έργου του !!

Δημοφιλή

πρόγραμμα εορτασμού της 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 160 ης ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ 20 Μαΐου 2024 ημέρα Δευτέρα:  Γενικός σημαιοστολισμός από 8 ης πρωινής ώρας της...

«Κοινοποίηση της υπ΄ αριθ. 19/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης

Σας γνωρίζουμε ότι εκδόθηκε η Πυροσβεστική Διάταξη 19/2024 (ΦΕΚ Β΄ 2250/30-04-2024) σχετικάμε την επιβολή διοικητικών προστίμων για παραβάσεις των κανονιστικών διατάξεων πυροπροστασίας,αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού...

Ιωσήφ Β. Λουκέρης: ΠΟΙΟΙ είναι το ΕΠΑΜ

Το ΕΠΑΜ δεν το στελεχώνουν άνθρωποί «απλοί σαν κι εμάς»· το ΕΠΑΜ στελεχώνουν άνθρωποι σύνθετοι σαν κι εμάς. Ο καθένας με τα προβλήματα και τους προβληματισμούς...

Εορτασμός 160ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα

Εορτασμός της 160 ης Επετείου της Ένωσης της Επτανήσου με τηνΕλλάδα. Στις 21 Μαΐου 1864 ο Άγγλος Αρμοστής Ερρίκος Στόρξ, παρέδωσετα Επτάνησα στον έκτακτο...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων