Ανδρ.Γρηγορόπουλος “Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε και τη φετινή παραδοσιακή φωτιά στο ΧΥΤΥ Κεφαλονιάς (Παλοστή)”

Πλέον έχει γίνει θεσμός και καλό θα είναι να συναποφασίσουν οι Δήμοι του νησιού μας μία σταθερή ημερομηνία διεξαγωγής της εν λόγω εκδήλωσης, προσελκύοντας τουρίστες και μαθητές για να μαθαίνουν τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας και ενισχύοντας τους οικονομικούς τους προϋπολογισμούς. Ένα μεγάλο μπράβο και για τη φετινή άρτια διοργάνωση στους συντελεστές αυτής της μεγάλης παράστασης. Τους αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια και ίσως λέγω, ίσως, θα έπρεπε να υπάρχει και μια επιβράβευση υλική και ηθική.

Επιβράβευση για τους ανθρώπους που δεν έχουν ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ ευθύνη για ότι συμβαίνει στους τομείς των ευθυνών τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή των σκουπιδιών π.χ. μένουν για μήνες απλήρωτοι. Επιβράβευση σε αυτούς που έχουν τα κότσια και τριγυρίζουν με το κεφάλι ψηλά ανάμεσα στους συμπολίτες τους, ειρωνεύονται, εμπαίζουν και απειλούν τους πολίτες της Κεφαλονιάς και δίχως ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας παραμένουν στις θέσεις τους με γνώμονα την αξιοπρέπεια της τσέπης τους.

Επιβράβευση και στους πολιτικούς προϊσταμένους τους, που άγνωστο για ποιο λόγο δε τους τραβάνε το αυτί αλλά ανέχονται και οι ίδιοι να μοιράζονται σιωπηρά το μερίδιο της  ευθύνης που τους αναλογεί.

Τέλος επιβράβευση σε όσους κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά απέναντι σε εγκληματικές ενέργειές;;; αμέλειες;;; και συντελούν σε μία οικολογική-περιβαλλοντική καταστροφή στο πανέμορφο νησί μας αλλά το κυριότερο παίζουν κυριολεκτικά με την υγεία των πολιτών αλλά και την οικονομική τους ευμάρεια σε μία εποχή υγειονομικά και οικονομικά πάρα πολύ δύσκολη, μακροχρόνια και κουραστική.

Περιμένουμε από τους Άρχοντες της Νήσου άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις, ώστε όχι απλά να μη ξανασυμβεί κάτι ανάλογο αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι!!!

Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Ληξουρίου 

Lixouri.gr : Είναι η δεύτερη φωτιά που ξέσπασε φέτος στην Παλοστή. Η πρώτη πυρκαγιά, στην οποία ανταποκρίθηκε άμεσα το Π.Κ. Ληξουρίου και γλυτώσαμε τα χειρότερα, ήταν στις 3 Ιουλίου 2021, όπως μαρτυρούν και οι ακόλουθες φωτογραφίες !

 

Δημοφιλή

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ληξουριου – VIDEO (δηλώσεις)

https://www.youtube.com/watch?v=qL2B8KR2vKc Με μιά δυνατή ομάδα από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, πραγματοποίηθηκε σήμερα από νωρίς το πρωϊ η δράση που διοργάνωσε το Τμήμα...

Αποφάσεις 3ης συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος “Ιόνια Νησιά” 2021-2027 – Επισκέψεις σε έργα

EIΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ» Κέρκυρα, 6-6-2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στην Κέρκυρα η3 η  συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του  Προγράμματος «ΙόνιαΝησιά 2021-2027» με...

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024 ΣΤΑ ΚΕΠ

 Κοινωνικός και Ιαματικός Τουρισμός ( 6ήμερες διακοπές) Εκδρομικό Πρόγραμμα ( 4ήμερες διακοπές ) Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα ( 16ήμερες διακοπές ) Δωρεάν Παροχή Βιβλίων...

Έρχεται ο 10ος αγώνας δρόμου Φωκάτων-Λακήθρας

10ος  ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΩΚΑΤΩΝ-ΛΑΚΗΘΡΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024  Ο Π.Σ . Φωκάτων με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης  συνδιοργανώνει τον  10ο  αγώνα δρόμου...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων