Καθαρισμός αποδυτηρίων στο παλιό γήπεδο του Παλληξουριακού (Πόρτο)

Σήμερα το πρωϊ ο Αντιδήμαρχος Χρ.Βολτέρας σε συνεργασία με το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου μας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της πόλης μας, μας απέδειξαν ότι τα έργα είναι καλύτερα από τα λόγια.

Ακολουθεί η δήλωση που έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βολτέρας, ο οποίος επιβλέπει κάθε εργασία, τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά της Παλλικής

“Η καθαριότητα είναι μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που υποχρεούται να παρέχει ο Δήμος προς τους πολίτες. Από τις πρώτες μέρες της θητείας μας ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και ευρύτερα του Δήμου.

Στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Δημοτική Αρχή και τους εργαζόμενους για την συνεχή βελτίωση της εικόνας της πόλης και ευρύτερα του Δήμου Ληξουρίου στον τομέα της καθαριότητας, αλλά και στην ανάγκη παρέμβασης σε σημεία της πόλεως  που έχουν χρόνια να καθαριστούν, ώστε τα θετικά αποτελέσματα -που είναι ήδη ορατά-, να μεγιστοποιηθούν, σήμερα 21 Νοεμβρίου 2019 και με την αρωγή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της πόλης μας, προβήκαμε σε καθαρισμό των αποδυτηρίων του πρώτου γηπέδου του Παλληξουριακού.”

Αριστέα Χαριτάτου

υγχαρητήρια !!!!

Δημοφιλή

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων