ΚΛΕΙΣΤΟ το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο – Έμεινε χωρίς εφημερεύοντα Ιατρό

Πριν λίγα λεπτά οι δυό Ιατροί του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κ. Διονυσάτος και Παπαδάτος, έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία και ενημέρωσαν την Εισαγγελία Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ότι δεν εμφανίστηκε ο εφημερεύοντας Ιατρός, με αποτέλεσμα το κλείσιμο του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου.

Από το πρώτο λεπτό στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλικής βρέθηκε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γιώργος Κατσιβέλης και οι κύριοι Μαντζουράτος και Βαλλιάνος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”. Ενώ στο Νοσοκομείο περίμενε και ο κ. Φαρακλός.

Ρεπορταζ Αριστέα Χαριτάτου

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου

Mόλις ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς του MANTZABINATEIOY NOΣOKOMEIOY στο Ληξούρι, ότι πλέον δεν υπάρχουν Γιατροί στο Νοσοκομείο για να κάνουν τις εφημερίες, αφού οι γιατροί που είχαν υπηρεσία από το Κέντρο Υγείας Σάμης πήραν αναρρωτικές !
Oι γιατροί του Μαντζαβινατείου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου όπου ανέφεραν το περιστατικό. Αμέσως βρεθήκαμε στο χώρο να ενημερωθούμε για την κατάσταση.
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, τον Υπουργό Υγείας, το Βουλευτή και τον Υποδιοικητή να πάρουν θέση και να δράσουν άμεσα ώστε να λυθεί το θέμα.
Kαλούμε τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, προκειμένου δυναμικά να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα για το Νοσοκομείο μας.
Γιώργος Κατσιβέλης
Δημαρχος Ληξουρίου

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων