Κώστας Κεντέρης και Ραφαέλα Σπανουδάκη στο Ληξούρι

Συνάντηση με τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου και τον Ολυμπιονίκη κ. Κώστα Κεντέρη (*), είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης και ο Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλληνίος-Ιθάκης κ.Σταύρος Τραυλός συνοδευόμενος από τον κ.Γεράσιμο Βεργωτή και τον προπονητή της ΓΕΚ Κεφαλονιάς κ. Νίκο Μεταξά.

Αντιπεριφερειαρχης και Δήμαρχος καλωσόρισαν τους αθλητές στο Ληξούρι και έγινε εκτενή συζήτηση για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την προσπάθεια της Ομοσπονδίας που δίνει έμφαση στα τμήματα υποδομών και στα νέα παιδιά.

Προπονητής και αθλητές έδειξαν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και κυρίως από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου και έγινε συζήτηση για τη μόνιμη διεξαγωγή προπονητικών καμπ στο Ληξούρι αφού οι συνθήκες είναι ιδανικές καθώς και για τη φιλοξενία αγώνων αναπτυξιακών τμημάτων αθλητών.

Ο κ. Κεντέρης και η κα Σπανουδάκη (**) , δώρισαν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τραυλό, στον Δήμαρχο κ. Κατσιβέλη και στον κ. Βεργωτή από μιά φανέλα της Εθνικής ομάδας καθώς και από ένα αυθεντικό μετάλλιο του Μαραθωνίου στον καθένα ξεχωριστά.

Οι αθλητές απόλαυσαν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Apollonion-Asterias” του κ. Γερ. Στρίντζη στο Ξι, ο οποίος σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας προσέφεραν τη διαμονή όλης της αποστολής.

Πολύτιμη η στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του ίδιου του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας κ. Σταύρου Τραυλου στην διοργάνωση και υλοποίηση των αγώνων “Βεργωτεια 2022”, καθώς και για την επιλογή του Δημοτικού Σταδίου Ληξουριού για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, σε συνεργασία με τον Ολυμπιονίκη κ.Κεντέρη.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

(*): Ο Κώστας Κεντέρης (Μυτιλήνη, 11 Ιουλίου 1973) είναι Ολυμπιονίκης αθλητής του στίβο (Σίδνεϊ στις 28 Σεπτεμβρίου του 2000, στα 200 μέτρα, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2001 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2002.

(**):

Η Ραφαηλία Σπανουδάκη (7 Ιουνίου 1994 στη Ρόδο) είναι Παγκόσμια αθλήτρια του στίβου. Στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων