Μεγάλη η προσέλευση για το Rapid Test από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ video

24/2/2021

Από τις 9.30 το πρωϊ, μεγάλη ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην δωρεάν εξέταση, rapid test, από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Μετά από αίτημα του Δήμου Ληξουρίου και της Αντιπεριφέρειας Κεφαλονιάς, η ομάδα του ΕΟΔΥ στην πόλη μας

Σε ουρά περίμεναν τα αυτοκίνητα από το Λιμεναρχείο έως πίσω από το Άγαλμα του Λασκαράτου όπου η ομάδα του ΕΟΔΥ έπαιρνε δείγμα από οδηγούς και συνοδηγούς.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας αλλά και αποστάσεων.

Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος κ. Χρ.Βολτέρας.

Θετικό σημάδι η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου. Αποδεικνύει την υπευθυνότητα και την σοβαρότητα που δείχνουν οι Ληξουριώτες απέναντι στην Πανδημία.

Η μονάδα του ΕΟΔΥ θα παραμείνει εκεί έως τις 2.30 το μεσημέρι. Και αύριο Πέμπτη από τις 9.30 έως τις 14:30

(για λόγους προσωπικών δεδομένων, δεν βγάλαμε οπτικό υλικό από τα αμάξια)

Η κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ

Σήμερα 24-2-2021 προσήλθαν  εκατόν σαράντα επτά (147) συμπολίτες μας οι οποίοι υποβλήθηκαν σε  δωρεάν rapid test που διεξήγαγε η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ πίσω από το άγαλμα του Λασκαράτου στην παραλία Ληξουρίου.

Τα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά.

Η προσέλευση θα συνεχιστεί και αύριο από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο.

Παρόλο που τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι ενθαρρυντικά συνιστούμε στους συμπολίτες μας να τηρούν αυστηρά τα μέτρα που ορίζουν οι εκάστοτε οδηγίες. 

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Ληξουρίου     

Δημοφιλή

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! 10 ημέρες πριν την κάλπη με κουβέντες ντόμπρες…

Ένα βήμα πριν την κάλπη, και επανέρχομαι. Για να αναλύσω, να υπενθυμίσω και να καταλήξω... Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων. Αφουγκράζομαι...

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ   Συμπολίτη, πήρα την πρωτοβουλία να σχεδιάσω ένα ερωτηματολόγιο που θα καταγράφει τα προβλήματα και τη προοπτική αντιμετώπισης τους για την...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 | Ανδρ. Γρηγορόπουλος “Ψήφισε Θετικά” video

Ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο https://www.facebook.com/paramotor.lixouri/videos/312468874767770 Συνδημότες και Συνδημότισσες, Για δεύτερη φορά μετά την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων