Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. για το Τεχνικό πρόγραμμα Λιμενικού Ταμείου 2021

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας “από τα 491.832,16 ευρω του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, μόνο 1.122,72 ευρώ για έργα στο Ληξούρι”

Διαβάζοντας το ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για το έτος 2021… το ξαναδιαβάζω… λέω ας το ξαναδιαβάσω κάτι θα μου ξέφυγε. Το διάβασα και τέταρτη φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Για το σύνολο λοιπόν, του τεχνικού προγράμματος του Λιμενικού Ταμείου για το έτος 2021, με ιδία χρηματοδότηση, το κόστος ανέρχεται στις 491.832,16 χιλιάδες ευρώ.

Για το Ληξούρι υπάρχει ένα και μοναδικό «έργο» που είναι η Αποκατάσταση προβλημάτων παραλιακής οδού Ληξουρίου Λεγατάτων.  Κόστος του έργου 1.122,72 ευρώ.

Πιστεύω τα λόγια είναι περιττά.

Ως Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου ευχαριστούμε θερμά το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς & Ιθάκης και ζητάμε δημόσια να παραβρεθούμε σε μία μελλοντική συνεδρίαση ώστε να μας δώσουν οδηγίες-κατευθύνσεις σχετικά με το έργο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας. Μαζί μας θα έχουμε εμπεριστατωμένη πρόταση ελάφρυνσης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου από αυτό το πολυδάπανο έργο.  

Φυσικά πριν τη συνάντησή μας θα φροντίσουμε να είμαστε πλήρως ενήμεροι από τους τρεις εκπροσώπους του Δήμου Ληξουρίου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.

Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Δήμου Ληξουρίου   

Δημοφιλή

Παναγής Καππάτος-Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Χθες συναντήθηκα με τον Υπουργό Υποδομών καιΜεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα παρουσία του ΔημάρχουΑργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.Η συνάντηση ορίστηκε έπειτα από την υπογραφή τωνπεριβαλλοντικών όρων από...

Διαδοχικές συναντήσεις είχε στα υπουργεία Εσωτερικών και Κοινωνικής Συνοχής – Οικογένειας, ο Δήμαρχος Ληξουρίου

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ.Γιώργος Κατσιβέλης στα υπουργεία Εσωτερικών και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Συναντήθηκε με τους υπουργούς κ. Θεόδωρο...

Συναντήσεις Εργασίας, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Τουρισμό

Συναντήσεις Εργασίας, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Τουρισμό Στα πλαίσια της  κοινής στρατηγικής μας, οι Δήμοι Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμηςδιοργανώνουν κατά τόπους συναντήσεις εργασίας, ενημέρωσης...

Ένωση ΑμεΑ Υπερίων – Κάλεσμα για την 11η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

ΠΡΟΣΙδρυτικά, Τακτικά, Συνεργαζόμενα, Συνδεδεμένα και Αρωγά Μέλη της ΈνωσηςΠροστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 11η ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων