Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. για το Τεχνικό πρόγραμμα Λιμενικού Ταμείου 2021

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας “από τα 491.832,16 ευρω του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, μόνο 1.122,72 ευρώ για έργα στο Ληξούρι”

Διαβάζοντας το ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για το έτος 2021… το ξαναδιαβάζω… λέω ας το ξαναδιαβάσω κάτι θα μου ξέφυγε. Το διάβασα και τέταρτη φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Για το σύνολο λοιπόν, του τεχνικού προγράμματος του Λιμενικού Ταμείου για το έτος 2021, με ιδία χρηματοδότηση, το κόστος ανέρχεται στις 491.832,16 χιλιάδες ευρώ.

Για το Ληξούρι υπάρχει ένα και μοναδικό «έργο» που είναι η Αποκατάσταση προβλημάτων παραλιακής οδού Ληξουρίου Λεγατάτων.  Κόστος του έργου 1.122,72 ευρώ.

Πιστεύω τα λόγια είναι περιττά.

Ως Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου ευχαριστούμε θερμά το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς & Ιθάκης και ζητάμε δημόσια να παραβρεθούμε σε μία μελλοντική συνεδρίαση ώστε να μας δώσουν οδηγίες-κατευθύνσεις σχετικά με το έργο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας. Μαζί μας θα έχουμε εμπεριστατωμένη πρόταση ελάφρυνσης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου από αυτό το πολυδάπανο έργο.  

Φυσικά πριν τη συνάντησή μας θα φροντίσουμε να είμαστε πλήρως ενήμεροι από τους τρεις εκπροσώπους του Δήμου Ληξουρίου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.

Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Δήμου Ληξουρίου   

Δημοφιλή

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Ληξουριου – VIDEO (δηλώσεις)

https://www.youtube.com/watch?v=qL2B8KR2vKc Με μιά δυνατή ομάδα από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, πραγματοποίηθηκε σήμερα από νωρίς το πρωϊ η δράση που διοργάνωσε το Τμήμα...

Αποφάσεις 3ης συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Προγράμματος “Ιόνια Νησιά” 2021-2027 – Επισκέψεις σε έργα

EIΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ» Κέρκυρα, 6-6-2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στην Κέρκυρα η3 η  συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του  Προγράμματος «ΙόνιαΝησιά 2021-2027» με...

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2024 ΣΤΑ ΚΕΠ

 Κοινωνικός και Ιαματικός Τουρισμός ( 6ήμερες διακοπές) Εκδρομικό Πρόγραμμα ( 4ήμερες διακοπές ) Παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα ( 16ήμερες διακοπές ) Δωρεάν Παροχή Βιβλίων...

Έρχεται ο 10ος αγώνας δρόμου Φωκάτων-Λακήθρας

10ος  ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΦΩΚΑΤΩΝ-ΛΑΚΗΘΡΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024  Ο Π.Σ . Φωκάτων με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  Π.Ε. Κεφαλληνίας και Ιθάκης  συνδιοργανώνει τον  10ο  αγώνα δρόμου...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων