Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. για το Τεχνικό πρόγραμμα Λιμενικού Ταμείου 2021

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας “από τα 491.832,16 ευρω του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, μόνο 1.122,72 ευρώ για έργα στο Ληξούρι”

Διαβάζοντας το ψηφισμένο Τεχνικό Πρόγραμμα του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για το έτος 2021… το ξαναδιαβάζω… λέω ας το ξαναδιαβάσω κάτι θα μου ξέφυγε. Το διάβασα και τέταρτη φορά αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Για το σύνολο λοιπόν, του τεχνικού προγράμματος του Λιμενικού Ταμείου για το έτος 2021, με ιδία χρηματοδότηση, το κόστος ανέρχεται στις 491.832,16 χιλιάδες ευρώ.

Για το Ληξούρι υπάρχει ένα και μοναδικό «έργο» που είναι η Αποκατάσταση προβλημάτων παραλιακής οδού Ληξουρίου Λεγατάτων.  Κόστος του έργου 1.122,72 ευρώ.

Πιστεύω τα λόγια είναι περιττά.

Ως Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου ευχαριστούμε θερμά το Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς & Ιθάκης και ζητάμε δημόσια να παραβρεθούμε σε μία μελλοντική συνεδρίαση ώστε να μας δώσουν οδηγίες-κατευθύνσεις σχετικά με το έργο που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας. Μαζί μας θα έχουμε εμπεριστατωμένη πρόταση ελάφρυνσης του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου από αυτό το πολυδάπανο έργο.  

Φυσικά πριν τη συνάντησή μας θα φροντίσουμε να είμαστε πλήρως ενήμεροι από τους τρεις εκπροσώπους του Δήμου Ληξουρίου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.

Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Δήμου Ληξουρίου   

Δημοφιλή

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! 10 ημέρες πριν την κάλπη με κουβέντες ντόμπρες…

Ένα βήμα πριν την κάλπη, και επανέρχομαι. Για να αναλύσω, να υπενθυμίσω και να καταλήξω... Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων. Αφουγκράζομαι...

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ   Συμπολίτη, πήρα την πρωτοβουλία να σχεδιάσω ένα ερωτηματολόγιο που θα καταγράφει τα προβλήματα και τη προοπτική αντιμετώπισης τους για την...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 | Ανδρ. Γρηγορόπουλος “Ψήφισε Θετικά” video

Ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο https://www.facebook.com/paramotor.lixouri/videos/312468874767770 Συνδημότες και Συνδημότισσες, Για δεύτερη φορά μετά την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων