Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης πραγματοποίησε αυτοψίες στο Ληξούρι +video

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες αλλά και από τους: κ. Παναγή Καππάτο (Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης), κα Ρόδη Κράτσα (Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων), κ. Σταύρο Τραυλό (Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς-Ιθάκης), κ. Σωτήρη Κουρή (Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης) επισκέφτηκε σήμερα το πρωϊ την πόλη μας, στα πλαίσια του προγραμματισμένου ραντεβού του με τον Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη και φορείς.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, αρχικά πραγματοποίησε αυτοψίες σε Εργατικές Κατοικίες, Κουβαλάτα, Κουρουπάτα και κατόπιν ακολούθησε συζήτηση στο Δημαρχείο της πόλης.

Ολοκληρώνοντας τις αυτοψίες, στις οποίες τον συνόδεψαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γαλανός, ο Αντιδήμαρχος κ. Μοσχονάς, η Πρόεδρος του ΔΣ κα Καμηνάρη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Γρηγορόπουλος και το μέλος του ΔΣ της ΔΚ κ. Ζαρκάδας, η Προϊσταμένη του ΤΑΣ κα Κακκαβά, ο κ. Κεφαλογιάννης, η κα Κράτσα, ο κ. Τραυλός, ο κ. Κουρής και οι συνεργάτες τους, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της πόλης.Ο Δήμαρχος του πρόσφερε ένα βιβλίο και ένα καλάθι με προϊόντα της Παλλικής και δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει επειδή αποδέχτηκε την πρόταση του και επισκέφτηκε την σεισμόπληκτη Παλλική.

Οι συναντήσεις του Υφυπουργού στην πόλη μας, οι αυτοψίες αλλά και οι συζητήσεις στο Δημαρχείο έχουν καταγραφεί σε ζωντανή μετάδοση. Τα βίντεο θα τα βρείτε στην σελίδα facebook “Δήμος Ληξουρίου”.

Ρεπορτάζ: Αριστέα Χαριτάτου

(2/2/2020, 13:00)

Δημοφιλή

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων