7-17 Μαρτίου θα γίνουν ομαδικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων στον Δήμο Ληξουρίου

Παρακαλούνται οι πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου Ληξουρίου και κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσουν με την υπάλληλο του Δήμου κυρία Γιακουμάτου Μαριάνθη από σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου , από τις ώρες 11:00 πμ έως 14:00 μμ στο τηλέφωνο 2671092999 σχετικά με το πρόγραμμα στειρώσεων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ληξουρίου με εθελοντή κτηνίατρο που θα πραγματοποιηθεί 7 έως 17 Μαρτίου 2022.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

 

Ο Δήμος Ληξουρίου στο πλαίσιο της εκ του νόμου αρμοδιότητάς του, στη διαχείριση και προστασία    των αδέσποτων ζώων της επικρατείας του, υλοποιεί για ακόμα  μια φορά πρόγραμμα ομαδικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων που περιλαμβάνει στείρωση, σήμανση στο όνομα του Δήμου και αποπαρασίτωση.

Οι στειρώσεις θα γίνονται δωρεάν από την Δευτέρα 7 Μαρτίου έως Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 από ώρα 9:00 έως  14:00 από ειδικευμένους κτηνιάτρους που έχουν προσκληθεί από τον Δήμο Ληξουρίου.

Το πρόγραμμα των στειρώσεων θα πραγματοποιηθεί στις πρώην προκάτ εγκαταστάσεις του Λυκείου Ληξουρίου. Τα αδέσποτα ζώα θα μεταφέρονται από εθελοντές και εργάτες του Δήμου, η δε διαδικασία θα επιτηρείται από το Δήμο.

Ευελπιστούμε ότι με την βοήθεια όλων θα έχουμε λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους ,περισσότερη φιλοζωική συνείδηση και περισσότερους υπεύθυνους ιδιοκτήτες  σκύλων ώστε να μην τα εγκαταλείπουν.

Μαζί μπορούμε περισσότερα.       

Ο  ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΟΛΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοφιλή

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων