Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος – Δράσεις στην πόλη μας

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος ο Δήμος Ληξουρίου συνδιοργανώνει και συμμετέχει σε μια σειρά δράσεων , συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 11:00 πμ συμμετέχει στον ποδηλατικό γύρο που διοργανώνει το Α’ Δημοτικό σχολείο Ληξουρίου (μαθητές , γονείς , δάσκαλοι) με σκοπό την υποστήριξη του έργου του συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων ενώ ταυτόχρονα περνάμε το μήνυμα για χρήση στις μετακινήσεις μας φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς.

Η εκκίνηση θα γίνει από το παλαιό Α’ Δημοτικό σχολείο και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία όπου και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου ώρα 08:30 πμ με τη συμμετοχή μαθητών , γονέων και εκπαιδευτικών του Β’ Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου το Τμήμα Καθαριότητας και Περιβάλλοντος  διοργανώνει καθαρισμό και δεντροφύτευση στην περιοχή Λεγατάτα – Αγίος Σπυρίδωνας. 

Σε μια εποχή που βιώνουμε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής ας κάνουμε όλοι μας τρόπο ζωής την προστασία του περιβάλλοντος και ας γίνει καθημερινή μας συνήθεια!! 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων