Γέμισε φωνές ο Άγιος Αντώνης – προπονητική Ημερίδα Στίβου από την ΓΕΚ

Μετά από πολλούς μήνες αδράνειας, λόγω της πανδημίας, τo γήπεδο του Αγίου Αντωνίου, γέμισε πάλι με παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Στα πλαίσια της προπονητικής Ημερίδας Στίβου που πραγματοποίησε σήμερα το πρωϊ η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλονιάς, με επικεφαλή τον Νίκο Μεταξά, μας χάρισε ένα υπέροχο θέαμα.


Παιδιά από 4 έως 14 ετών, συμμετείχαν σε αγωνίσματα εμποδίων, σφαιροβολίας, ρίψης σφαιροβολίας, άλμα σε μήκος και ύψος.


Την Ημερίδα παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ληξουρίου κ. Γεώργιος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας κ. Δημήτριος Μαρκάτος, ο πρώην Δήμαρχος Παλικής κ. Γεράσιμος Θεοτοκάτος κ.ά.


Συγχαρητήρια εξέφρασε στην προπονητική ομάδα της ΓΕΚ ο Δήμαρχος για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν με τα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στην προμήθεια και παράδοση εξοπλισμού του στίβου στο στάδιο του Αγίου Αντωνίου, από τον Δήμο Ληξουρίου, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι “θα είμαστε δίπλα στις προσπάθειες σας έμπρακτα και είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε με περισσότερο εξοπλισμό σε ότι χρειάζεται, έτσι ώστε να διοργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε μεγάλους αγώνες. Ο Αθλητισμός είναι ζωή!”.


Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Μεταξάς ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, αναφέροντας “έχετε πολύ αξιόλογες εγκαταστάσεις και πολλά παιδάκια που έχουν ταλέντο σε όλα τα αγωνίσματα και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε αγώνες εδώ για να ενισχύσουμε όχι μόνο τον στίβο, αλλά και ολόκληρη την περιοχή”


Σε πολύ ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκαν τα αγωνίσματα, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια της ΓΕΚ, δια χειρός του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου, ως επιβράβευση για την προσπάθειά τους.


Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων