Βοηθάμε τα αδέσποτα – Ο Δήμος Ληξουρίου προσκαλεί…

 Τα τελευταία χρόνια με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία με τη φιλοζωϊκή ομάδα της Παλικής έχουμε πετύχει την εμφανή μείωση των αδέσποτων στην πόλη μας και αναμένοντας από το Υπουργείο Εσωτερικών την έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης του καταφυγίου αδέσποτων ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

   Παράλληλα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο μας πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων σε συνεργασία με την ΕΔΚΕ.

   Για να υπάρξει όμως συνέχεια και ακόμη καλύτερες προοπτικές για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων χρειάζεται η συμμετοχή όλων και η έμπρακτη στήριξη.

   Καλούμε όσους έχουν ευαισθησία στα θέματα της προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων να δηλώσουν συμμετοχή στην Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων που δημιουργείται στο Δήμο μας.

   Τι θέλουμε από εσάς;

   Στην περίπτωση όπου βρεθεί ένα αδέσποτο να το κρατήσετε στο χώρο σας και να το φροντίσετε μέχρι να του γίνουν τα δυο εμβόλια και το απαραίτητο τσιπάρισμα από το Δήμο και να προωθηθεί για υιοθεσία.

   Όλα τα παραπάνω διαρκούν περίπου ένα μήνα και όλα τα έξοδα καθώς και τις ενέργειες που απαιτούνται θα τα αναλάβει ο Δήμος.

   Από εσάς ζητάμε μόνο λίγο από το χώρο και το χρόνο σας και πολλή από την αγάπη σας για τα ανυπεράσπιστα ζώα. 

   Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο dimoslixouriou@gmail.com  ή στέλνοντας μήνυμα τόσο στη σελίδα του Δήμου Ληξουρίου στο facebook , όσο και στη σελίδα Lixouri Animal Volunteers καθώς και τηλεφωνώντας στο 2671091018 στο Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Δημοφιλή

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2024 Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί στη συναυλία με τη Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, τον Stelios Magalios/Στέλιος Μαγαλιός και τους Έξω Φρενων /...

Δήμος Σάμης: Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των σπηλαίων

Ενημέρωση για το ωράριο λειτουργίας των Σπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης Ο Δήμος Σάμης σας ενημερώνει αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας τωνΣπηλαίων Δρογκαράτης και Μελισσάνης, το οποίο...

Επαφές κλιμακίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε Κεφαλονιά & Ιθάκη και αυτοψία σε έργα της ΠΙΝ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στο διάστημα 12-17 Ιουνίου, στην Κεφαλονιά, κλιμάκιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελούμενο από τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Γιώργο Μάμαλο (Τεχνικών...

Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού

Τιμούμε σήμερα τους Ναυτικούς μας, απόμαχους και ενεργούς.Τις γυναίκες και τους άνδρες που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες,αψηφώντας τις δυσκολίες και τους κινδύνους.Ανάμεσά τους ξεχωριστή...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων