Στήριξη από Δήμο Σάμης και Ιθάκης στους αγώνες των φοιτητών του ΤΗΜΟ – Δυναμική Κινητοποίηση σήμερα από Δήμο Ληξουρίου και Φοιτητές

Στο στόχαστρο πάντα το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων. Ενόχλησαν πολύ με την σπουδαία δουλειά και την καταξίωση που πέτυχαν όλοι εκείνοι οι απόφοιτοι του Τμήματος.

Μα έγιναν κομμάτι του Ληξουριού. Αναπόσπαστο κομμάτι.

Σήμερα μιά σειρά τοποθετήσεων από το Προεδρείο του Συλλόγου των Φοιτητών του Τ.Η.Μ.Ο, από τον Δήμαρχο της πόλης, τους εκπροσώπους των Δημοτικών παρατάξεων, τους εκπροσώπους των Δήμων Σάμης και Ιθάκης, τον μοναδικό εκπρόσωπο του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου, απέδειξαν ένα πράγμα.

Ληξούρι χωρίς Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων είναι σαν ένα ανθρώπινο σώμα χωρίς πόδι.

Λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι, με πανό στήριξης στα χέρια, οι Φοιτητές ζήτησαν για ακόμα μιά φορά την στήριξη ολόκληρης της κοινωνίας.

Σήμερα ο Δήμαρχος κ. Γ.Κατσιβέλης,δήλωσε ότι στηρίζει την παραμονή του Τμήματος, δηλώνοντας χωρίς περιστροφές ότι είναι ενάντια στην απόφαση της Υπουργού για ανάκληση του Τμήματος Εθνομουσικολογίας .

Την Τετάρτη το πρωϊ λεωφορεία θα αναχωρήσουν από Ληξούρι για Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας αλλά και με τον Υπουργό Υγείας (για το θέμα του Μαντζαβινατείου).

Ο Δήμαρχος με δελτίο τύπου θα απευθύνει κάλεσμα στους Ληξουριώτες της Αθήνας, να ανταποκριθούν στους κρίσιμους αγώνες που δίνει η Φοιτητική Κοινότητα και να παραστούν μαζί με όλους μας στα δυό Υπουργεία.

Η ιστορική Βαλλιάνειος Επαγγελματική Σχολή έδωσε στην Ελλάδα καταξιωμένους επιστήμονες, κορυφαία μυαλά, το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων έδωσε στην Ελλάδα και Διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες. Είναι υποχρέωση του κράτους να στηρίξει και να ενισχύσει την Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση σε αυτόν τον τόπο των τεχνών, των Επιστημων και των Γραμμάτων! Ένας ο στόχος και είναι υποχρέωση όλων μας να διεκδικήσουμε το αυτονόητο.

Οπότε ραντεβού στην Αθήνα, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 το πρωϊ έξω από το Υπουργείο Παιδείας !

Αριστέα Χαριτάτου

Δημοφιλή

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! 10 ημέρες πριν την κάλπη με κουβέντες ντόμπρες…

Ένα βήμα πριν την κάλπη, και επανέρχομαι. Για να αναλύσω, να υπενθυμίσω και να καταλήξω... Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή τον προεκλογικό αγώνα όλων των παρατάξεων. Αφουγκράζομαι...

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ  

ΠΑΛΙΚΗ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ   Συμπολίτη, πήρα την πρωτοβουλία να σχεδιάσω ένα ερωτηματολόγιο που θα καταγράφει τα προβλήματα και τη προοπτική αντιμετώπισης τους για την...

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 | Ανδρ. Γρηγορόπουλος “Ψήφισε Θετικά” video

Ο Ανδρέας Γρηγορόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου» και επικεφαλής τον Κατσιβέλη Γιώργο https://www.facebook.com/paramotor.lixouri/videos/312468874767770 Συνδημότες και Συνδημότισσες, Για δεύτερη φορά μετά την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων