Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου σχετικά με την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά beach volley στα Λέπεδα

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Ληξουρίου για το τουρνουά beach volley γυναικών που ξεκινάει σήμερα στις 5 το απόγευμα στα Λέπεδα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις αθλήτριες στο Ληξούρι , τους ευχήθηκε καλή διαμονή και τόνισε την πρόθεση του Δήμου να θεσμοθετήσει το τουρνουά και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ληξούρι.

Οι αθλήτριες , που όλες αγωνίζονται στην Α’ Εθνική , ευχαρίστησαν το Δήμο για την πρόσκληση και τόνισαν τις άριστες εντυπώσεις που έχουν σχηματίσει τόσο για τη φιλοξενία όσο και για τις ομορφιές του τόπου.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόνοιας κ. Ντιουάνι Γάλεμπ ο οποίος θα είναι και ο γιατρός των αγώνων και ο γυμναστής Γεράσιμος Μωραΐτης.

Οι αγώνες θα αρχίσουν σήμερα στις 5 το απόγευμα και θα γίνουν έξι παιχνίδια , θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Για την πραγματοποίηση του τουρνουά έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία κατά της μετάδοσης του covid-19 , σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Δημοφιλή

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε  στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Κύπρου, Travel Expo Cyprus 2024, η οποία έλαβε χώρα από τις 19 έως και τις 21...

“Υπερίων” Ευχαριστήρια Επιστολή προς  την κα. Μαρίκα Μεταξά

ΠΡΟΣκα. Μαρίκα ΜεταξάΑνώνυμο Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης - ΕΤΑΚ ΑΕΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή» Αξιότιμη Κύρια Μεταξά,Το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. του «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ...

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης σας προσκαλούν στο Παζάρι Βιβλίου το Σάββατο 27/4

Οι μαθητές του νηπιαγωγείου Αγίας Θέκλης μαζί με τους γονείς τους το Σάββατο 27 Απριλίου 10:00 -13:00 στην Πλατεία Ληξουρίου θα πραγματοποιήσουν Bazaar Βιβλίου...

Ενημερωτικές συναντήσεις στα χωριά είχαν Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Τις κοινότητες Ριφίου, Δαμουλιανάτων και Κοντογενάδας επισκέφθηκε χθες Κυριακή 21/4 ο Δήμαρχος Ληξουρίου συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ.Αδαμαντία Καμινάρη όπου είχαν συναντήσεις με τους...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων