Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου σχετικά με την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά beach volley στα Λέπεδα

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο Ληξουρίου για το τουρνουά beach volley γυναικών που ξεκινάει σήμερα στις 5 το απόγευμα στα Λέπεδα.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις αθλήτριες στο Ληξούρι , τους ευχήθηκε καλή διαμονή και τόνισε την πρόθεση του Δήμου να θεσμοθετήσει το τουρνουά και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Ληξούρι.

Οι αθλήτριες , που όλες αγωνίζονται στην Α’ Εθνική , ευχαρίστησαν το Δήμο για την πρόσκληση και τόνισαν τις άριστες εντυπώσεις που έχουν σχηματίσει τόσο για τη φιλοξενία όσο και για τις ομορφιές του τόπου.

Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόνοιας κ. Ντιουάνι Γάλεμπ ο οποίος θα είναι και ο γιατρός των αγώνων και ο γυμναστής Γεράσιμος Μωραΐτης.

Οι αγώνες θα αρχίσουν σήμερα στις 5 το απόγευμα και θα γίνουν έξι παιχνίδια , θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους και αύριο θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Για την πραγματοποίηση του τουρνουά έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία κατά της μετάδοσης του covid-19 , σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Δημοφιλή

Κλειστό το Τμήμα Μεταφορών την Πέμπτη 1/12

Το τμήμα αδειών κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Μεταφορών καιΕπικοινωνιών της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα είναι κλειστό για το κοινό την Πέμπτη30.11.2023 και την Παρασκευή 01.12.2023, λόγω...

Ικανοποιείται το αίτημα του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κεφαλονιάς

Το καλοκαίρι του 2022, σε συνάντηση με εκπροσώπους του ΣωματείουΟδηγών Ταξί Κεφαλλονιάς είχα δεχθεί το αίτημά του για αντικατάστασητων Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) ταξί...

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αφορμή: Την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με ΑναπηρίαΤην συμπλήρωση 10 χρόνων από την...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων